ESCAP Frome Tarkov

Alternatieve namen: Escape from Tarkova, ontsnappen Frome Tarkov

Igra Escape from Tarkov of ontsnappen uit Tarkova.

Izdatel en de ontwikkelaar fungeert als één persoon Battlestate Games Studio heeft aangekondigd dat het spel Escape from Tarkov in het MMORPG genre zal worden uitgebracht, Arcade / Actie 2 vermoedelijk. 06. 2016 Ook bekende kenmerken van het spel en het verhaal van het product, en de fans van de militaire simulators worden wrijven hun handen in afwachting van de nieuwe. Toy belooft vele innovaties en unieke eigenschappen. Naast de grote open wereldspelers verwachten volledige realisme van wat er gebeurt door een speciaal ontwikkelde extra modules MMO. We kunnen zeggen dat de spelers moeten Escape downloaden van Tarkov uniek spel waarin verweven grote woonkamer wereld, de meest populaire genres, de mogelijkheid tot interactie met de omgeving en absorberen script.

leven

Iskusstvo blijven.

Gde iets op de Russische vlakten verloren spookstad Tarkov. Zodra hij een welvarend en vol leven, en nu was alleen de wind loopt de straten het aanraken van de elektrische draden, op jacht naar stukjes papier en het afsnijden van oude affiches. Bij haltes staat stil verlaten voertuigen en voertuigen geparkeerd bij het huis. Herbergt meer doet denken aan de lege dozen met gebroken ramen en verbrijzeld binnen de muren. Fabrieken worden niet zoemen, niet rinkelen trams, niet luidruchtige menigte haasten om mensen in te huren.

V deze lege stad gelanceerd militaire actie twee rivaliserende militaire organisaties: de Verenigde Naties aan de zijde van het Westen en de Russische strijdkrachten. Maar zelfs getraind om te overleven in elke omgeving soldaten zullen niet gemakkelijk om te gaan met de situatie van deze vreselijke plek. Spelers zullen moeten een uitweg Tarkova vinden, blijven in leven toen de dood kan optreden van een verscheidenheid van redenen:

  • Mnogochislennyh raneniy
  • Otravleniya radiatsiey
  • Raznyh bolezney

U je hoeft niet een zwakke tegenstanders, alsof ze op het punt van het testen kansen, dus maak je klaar om Escape downloaden van Tarkov, als een manier om mezelf te bewijzen dat vele uren besteed aan andere gaming producten, niet besteed tevergeefs. Elke job-quest dichter bij het vinden van een uitweg uit een vreemde stad. Tegelijkertijd, zal de hele verhaal Tarkova met geheimen, die nuttig zijn voor de doorgang van succes wordt leren. Geen enkel moment is niet af te leiden uit de realistische beelden. Karakters interactie met de omgeving, met behulp van de voordelen voor hun eigen doeleinden. Wisselende weersomstandigheden en de tijd van invloed op het proces van de strijd te doen, en het personage zich gedraagt ​​in overeenstemming met de stand van de mate van letsel, gezondheid, atmosferische invloeden.

Sovershenstvuem helden.

Geroy voortdurend ontwikkelen in vier richtingen:

  • Umstvennom
  • Fizicheskom
  • Prakticheskom
  • Boevom

Poluchennye kennis zal nuttig zijn in intelligentie operaties, de aanval op vijandelijke doelen, onderzoek expedities, handel, gezamenlijke missies, met het onderscheppen en het verzamelen van resources. Iedereen kan zich specialiseren in bepaalde vaardigheden, maar het is nodig om het te ontwikkelen. Ontwikkeling in het spel, en de economische kant. Afgezien van het feit dat de spelers worden gedolven op een veiling ze middelen nodig hebben, is het mogelijk om naar de rommelmarkt ten behoeve van de uitwisseling van goederen, maar ook starten hun eigen omgang met ondergeschikten. Onder andere dingen, kunnen spelers deelnemen aan spionage, de behandeling, de productie en optimalisatie van wapens, onderzoek, en andere nadelige actie om te helpen de belangrijkste doel te bereiken. Stel dat voor de release van Escape from Tarkov op uw pc is een paar maanden de tijd om deel te nemen aan de gesloten beta-test is nog niet te laat om te registreren. Dit is een uitstekende kans om het verhaal van binnenuit leren voor de anderen.

 

Spelen ook