Estsilon

Alternatieve namen: Escilon

Online Estsilon - unieke browser-based spel, beschikbaar publiek van gebruikers gratis. Dit is de originele MMORPG (historische genre) spel. Het project is kwalitatief verschillend van de huidige online games, zoals de makers hebben gewerkt aan verschillende bezwaren op te heffen. Geachte gamers in Estsilone trekken niet alleen een interessante legende, maar de belangrijkste kenmerken zullen verbazen en verrukken. Krijgen in de wereld van de holbewoners, krijg je de kans om te groeien en verhuizen naar nieuwe gebieden, waar de respectieve open groot, interessante perspectieven. Dus, hoe zou u volgen van het verleden naar de toekomst, zelf voelen om het plezier en de complexiteit van het leven in verschillende tijdperken.

Systeemeisen zijn minimaal. Uw computer moet worden geïnstalleerd Windows (XP, Vista of Windows 7). Ook voor het spel zal een geluidskaart, toetsenbord en muis nodig. Indien aangesloten op het internet, kunt u beginnen om te registreren en speel het spel online Estsilon.

Estsilon online registratie zal u een inwoner van het Stenen Tijdperk. Niet nodig om client-software te downloaden. Registreer Estsilon - eenvoudig en snel proces. U hoeft alleen een nieuw karakter te registreren, met vermelding van de volgende gegevens:

1) U moet uw login in te voeren - denk dat de oorspronkelijke naam voor het personage

2) Geef het geslacht (man of vrouw)

3) Noteer het e-mail adres - maar alleen de echte!

4) Voer het wachtwoord in - proberen te komen met betrouwbaardere

5) Geef de geboortedatum

Na het invullen van het inschrijfformulier, links klik op Aanmelden Estsilon online spel wordt voor u beschikbaar. Ken de waarheid en de waarheid van gulle meedogenloze begrijpen. Dat zal meer geschikt is voor uw natuur? Online game Estsilon hulp figuur het uit.

Om te begrijpen hoe Estsilon spelen om te beginnen om te gaan door middel van een opleiding op de brandstapel. Met succes het passeren van deze zoektocht, verdien punt stijging prestaties, plus een aantal nuttige dingen. Wanneer u klaar bent in het mechanisme van het spel, zal in staat zijn om alle beschikbare locaties te bezoeken. Estsilon online spel bevat zowel de bovengrondse en ondergrondse locaties.

Aerial - een continent, het eiland en de zee, en het grondwater - een doolhof. Overal zal voldoen aan een aantal dieren, waarvan periodiek vallen middelen die moeten worden geselecteerd. Aangezien alles in het spel moet je je eigen, neergeslagen middelen handig om zalven te creëren, het maken van kleding en wapens. Maar een kijkje op het later.

Dus, we gekeken waar de actie van het spel. De belangrijkste habitat is een grot dorp wilden. Hier zijn de volgende locaties:

- Bonfire

- Cave berijdbare leider

- Cave of Spirits

- Cave meesters

- Battlefield

- Shack Antistesa

- Winkelen altaar

- Tempel Opifeksa

- Ijsgrot.

In aanvulling op deze plaatsen, heeft u toegang tot een vissersdorp waar u een boot kunt kopen en gaan quest taak.

Voor Estsilon spelen moeten kiezen hoe je wilt zijn karakter zien. In het spel Estsilon aanwezig krijgers en magiërs. Ze hebben onderscheidende eigenschappen en vaardigheden.

De belangrijkste parameter voor de krijger - lichaamsbouw. Je moet ook zorgen over het opvoeden van woede en vaardigheid.

Mages nadruk op rationaliteit. Ook zal dit ervoor zorgen dat met een toenemende mate kon de gewenste magische dingen te zetten.

Zoals reeds vermeld, zal de noodzakelijke dingen voor jezelf te creëren. Estsilon - een voortdurende strijd om te overleven en natuurlijk zul je niet overleven in deze wereld met hun blote handen. Middelen stel gewoon, maar iets gevangen te hebben, zal de geest te brengen, voordat het een nuttig ding. In dit online spel op voorwaarde dat de volgende bronnen: een verscheidenheid aan planten, zwammen, wortels, stenen, takken, alsmede degenen die uit de dieren gedaald. U kunt ze gebruiken pas na de identificatie van de Grot van de geesten. Na identificatie kan, bijvoorbeeld om zalf te maken (als je weet dat het recept), resource ruil voor iets meer nodig of gewoon eten en te verbeteren deze eigenschap.

Het spel heeft ook valuta - Schaaldieren. Maar je kunt geld verdienen met de hulp van de handel alle dezelfde middelen of het beheersen van een beroep. Als je rustig arbeid wilt, uitgegroeid tot een sjamaan of tovenaar. In dit geval zal uw diensten goed betaald worden.

Echter, de makers hebben gezorgd voor het vechtsysteem. Deelnemen aan groep gevechten met andere spelers en met de dieren, evenals vrijwel in duels. Je zal dienen als wapen stenen, messen, bijlen, stokken, knuppels. In die strijd zou je niet komen, is er altijd wel om te winnen! Zeker stijging aan bekendheid en ervaring, zo noodzakelijk voor de verdere voortzetting van de weg te krijgen.

In principe online spel bestaat uit het doen van de quest taken. Het begint allemaal met de eerste quest Bonfire verkregen van Virtus. Volgende taak zal zijn om de oude man Antistesa nemen. Hoe langer speelt, hoe meer quests. Bij elk level zijn ze steeds meer interessant en gevarieerd.

Op niveau speel het spel online Estsilon kan overgaan van het ene tijdperk naar het andere. En elk level heeft zijn eigen voordelen en functies. Bijvoorbeeld voor mages is afhankelijk van de hoeveelheid mana per eenheid van redelijkheid. Warriors naar niveau 5 kan veroorzaken op het slagveld instructeurs en meesters van schokken of uitvluchten. Kenmerk van Niveau 4 wordt beschouwd als een kans om professionele vaardigheden te vergroten op. Ga door en al deze buitengewone niveau te beoordelen, genieten van de sfeer van de oude wereld, een fascinerende reis door de eeuwen heen - dit alles en meer online spel biedt je Estsilon.

Doe mee met het spel Estsilon voor iedereen beschikbaar. Deze mysterieuze wereld is klaar om u te verwelkomen! Welkom in de spannende virtuele ruimtes! Laat het spel zal zeker geven u veel plezier!

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags