EX. GODS

Alternatieve namen: EX. GODS

EX. GODS online - gratis browser-based multiplayer fantasy game genre BBMMOG. Project van Ex. Goden volledig gericht op PvP combat. Achtergrond vertelt over hoe buitenaardse goden binnengevallen harmonieuze wereld en begon inbreuk maken op de Titanen, die lang hebben aanbeden bewoners Kettingen Worlds. Natuurlijk, voor een dergelijke opzettelijk gedrag vreemdelingen moeten betalen, dus moedige krijgers verrekening twee facties na hen. Maar nee, om samen te werken en streven samen om dit probleem op te lossen. Vertegenwoordigers van de facties organisator van een soort wedstrijd. Iedereen wil de eerste zijn in deze gekke race en straffen de binnenvallende goden verdienen. De vete tussen de Eagles en Lions uitbrak meer. Aan welke kant zal winnen? Misschien is dat je kan helpen een van de facties om uw doel te bereiken? Haast, je broeders hulp nodig!

EX. GODS spel dankzij de vele functies overtuigt vanaf de eerste minuut. PvP systeem is gebouwd op dit principe, dat de winner takes all. Je zult in staat zijn om mee te vechten en gebruik ze als combo's en hun eigen tactiek. Turn-based gevechten zo realistisch dat lang in het geheugen van de deelnemers. Aangenaam moment het vermogen om te zetten in verschillende wezens. In dit geval alle bevoegdheden die inherent zijn aan een bepaald monster gebruikt u. Gameplay omvat de oprichting van clans en allianties. Samen met bondgenoten gaat u naar de verovering van diverse kastelen en kerkers. Geloof dat dergelijke campagnes volledig zal voldoen aan uw dorst naar avontuur! Ook inherent aan het beleid spel en je in staat om relaties met andere gebruikers te ontwikkelen. En toe te voegen aan alle hoge-kwaliteit graphics, een interessante verhaallijn, diverse locaties, het aanpassen van games voor alle moderne tablet computers en lage systeemeisen. Het belangrijkste is in overeenstemming met dergelijke parameters PC te zijn: OS Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Zeven ; processor Intel Pentium ΙΙΙ 800 MHz, 64 MB videokaart, 256 MB RAM. De conclusie is duidelijk. Over het algemeen krijg je een vrij aantrekkelijk beeld! Makers en echt er alles aan gedaan om gebruikers te presenteren een kwaliteitsproduct.

Doe mee met het spel EX. GODS opent de deur naar een magische wereld. Kies eerst je de incarnatie, voer de gewenste naam, e-mailadres en vertel komen met een wachtwoord. Vergeet niet dat EX. GODS registratie impliceert de aanvaarding van de regels, en u uitdrukkelijk uw toestemming is het feit van de Menswording. Het hebben van uw eigen rekening als een geschenk, kunt u EX spelen. GODS direct in de browser. En neem de tijd om te downloaden van de cliënt hoeft niet.

Om te beginnen, wordt u gevraagd om de inleidende quests uitvoeren. Eerste baan te helpen aan te passen aan het spel, ervaring op te doen en het verzamelen van wat goud. Gameplay begeleiden verstandige tips, dus maak je geen zorgen, dat als een beginner, bent u verloren en kan niet hun weg vinden. Hoe langer je EX. GODS spelen, hoe moeilijker de taak wordt. Maar de beloning overeenkomt met de inspanning. Bijvoorbeeld, zijn er taken waarvoor prestaties u een masker ontvangen. Een masker - deze gelegenheid zal veranderen in een monster. En aangezien er veel dieren, kunt u de verschillende beelden.

U kunt een factie kiezen zal zijn, het bereiken van het derde niveau. Daarvoor moet je de quest te vervullen "The Source Plague." Als je jezelf niet kan doden baas genaamd Weerwolf, een beroep doen op de hulp van een van de spelers. Meer ervaren gamers zullen blij zijn met deze service voor u. Lions of Eagles - zo, intensivering Weerwolf lijk, zul je geconfronteerd met een keuze? Eagles verschillen hoogte en verfijning. Deze blauw-blooded wezens rond als bestelling. Kenmerken van karakter - koud, berekenend en sluw. Leeuwen - is de erfgenaam van het Byzantijnse Rijk. Nobele karakter, directheid, eerlijkheid, liefde voor het leven - de fundamentele kenmerken van deze barbaren.

Play Game EX. GODS u, volgt nog steeds dezelfde fundamentele parameters: niveaus van mana en gezondheid, ervaring en bekwaamheid. Ook op elk niveau, zult u beslissen welke set van talenten te ontwikkelen. Dit is het onderscheidende kenmerk van de EX. GODS online.

Hoe verder je vooruit, hoe meer mogelijkheden je hebt. Bijvoorbeeld, na het bereiken van een bepaald niveau op een schaal van dapperheid, kunt u de winkel te bezoeken en de aankoop van een meester van de arena juiste dingen. Dingen hebben de neiging om te slijten, zodat je er iets in uw woning, moet u de status van het object en de tijd om te herstellen monitoren. Anders kan na verloop van tijd iets verdwijnen.

Beste spelers voor u zo veelzijdig project dat zijn volledige potentieel te beoordelen, kunt u alleen nadat zij zich proberen te spelen. Start een spannende ervaring en al snel het gevoel dat het zo verslavend dat het onmogelijk is om neer te zetten. Geniet van het spel!

 

Spelen ook