Fable Legends

Alternatieve namen: Fable Legends

spel Fable Legends gebaseerd op legenden en verhalen.

Het is niet ernstig looks spel Fable Legends, meer als een vrolijk sprookje met elementen van de heldhaftige saga. Echter, zoals de bedoeling was door de auteurs & ndash; er het beste van een ernstig verhaal met een beetje humor, maar geen kinderen, in de hoop dat het project in het genre van de actie - RPG verleiden alle leeftijden.

Het is de bedoeling dat Fable Legends kan worden gedownload voor een Xbox en PC met Windows 10. Open beta test zal worden uitgevoerd in het voorjaar van 2016 En in datzelfde jaar, de ontwikkelaar en uitgever Studios Lionhead Studios Microsoft gaan om het spel vrij te geven.

De eerste editie heeft geen locaties in overvloed en personages zullen hun acties te maken in de belangrijkste stad, maar de auteurs gaan een reeks sequels te maken, geleidelijk uitbreiden van de kaart, een deel van de personages en andere dingen. Als voor modi, zullen gamers in staat zijn om een enkele gebruiker of een coöperatie kiezen. Echter, om de verkiezingen op een single-pass te stoppen, zal je niet alleen & ndash; volgende zal het bedrijf van de personages zijn, computer - gestuurde.

Tot nu toe, het werk aan het project is in volle gang, worden de spelers proberen om meer details van wat ze bereiden ontwikkelaars leren. Elk nieuws geanimeerd besproken en verspreidt zich snel, en het werd bekend dat downloaden Fable Legends mogelijk zal zijn om het model free-to -play.

Het lot van de held & ndash; je lot.

De evenementen vinden plaats in een dichtbevolkte wereld van Albion, waar het wordt verwacht dat er een situatie waarin de alomtegenwoordige kwaad voorkomt dat de glorieuze helden ooit na vreedzaam, gelukkig, zo goed leven.

Voordat Kwartet komt al het goede jongens & nbsp; een schurk & ndash; de leider van de goblins en orcs. Ja, een schurk, maar onder zijn controle veel agressieve minions, en het gebruikt actief zijn bevoegdheid om nobele krijgers nasylaya zijn leger om te voorkomen dat je goede bedoelingen te voeren.

Naast de grote groene freaks leider zet vallen en manipuleren van het weer, waardoor verschillende rampen. In het algemeen, saai helden zal zeker niet, en als het is, zal de belangrijkste schurk zorgen voor hun moed.

 • Scary beschermd in de meest kwetsbare gebieden arbalester bepantsering.
 • swordswoman zware magische schild.
 • Leuke killer met verfijnde manieren.
 • ondeugende, grappige tovenares, in staat om moeiteloos elke bevriezen, en om te beweren dat het niet wordt.

  met de held vind je jezelf in een wereld waar magie, legende en geschiedenis worden één. U wacht op de verbazingwekkende quests, uitdagende opdrachten, vreemde ontmoetingen met interessante personages bevolken Albion. U bepaalt zelf de rol & ndash; sluwe bedrieger, onverschrokken krijger, dappere huurling of deugd zelf.

  Eigenschappen verdient beter, dus zorg ervoor dat hij de spullen niet nodig had.

  Hun kracht en macht van stakingen kunnen geleidelijk worden verhoogd om deze privileges te geven na het passeren van missies in Fable Legends op de PC.

 • Processor: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Spelen ook