FlatOut 2

Alternatieve namen: FlatOut 2

Game FlatOut 2 is een online computerspel over de race. Dit spel heeft een reputatie opgebouwd niet erger dan het eerste deel. FlatOut2 roem spel heeft de meest destructieve race wereldwijd.

FlatOut 2 spel kun je downloaden op de officiële website van het spel of een andere op de site die deze toegang biedt. Naast Flataut 2 U kunt downloaden via torrent voordat deze pre-instelling op het programma om torrents te downloaden.

U kunt zich online registreren voor gratis FlatOut 2. Om in te schrijven in FlatOut 2 moet u opgeven:

1) uw e-mailadres.

2) De naam en het wachtwoord.

Er dient echter te worden opgemerkt dat dit spel is niet gratis en het is niet alleen beschikbaar via de officiële website, maar ook via de online winkel Buka.

Voordat je begint te spelen, kijk op de pro spel

FlatOut 2 video. Hier zelf vindt u alle informatie over het spel te vinden.

In spel FlatOut 2 zul je spelen op de meest ongewone routes, die vol risico's zijn, een prachtig landschap, dynamische objecten en verschillende interactieve zones. Onderwerp van dit spel - het is wreed en agressief rijden, die niet onder de macht van de zwakken.

In Flataut 2 U zal spelen tegen zeven tegenstanders, die elk heeft zijn eigen methoden, parameters en rijstijl.

Niet elke speler zal de mogelijkheid om de finish, de speler mag worden verloren van de harde schijf en het zal van de weg in een lijkwagen nemen bereiken.

Door zijn fysiek model van het spel FlatOut 2 kun je alle schade die de speler en de auto tijdens de race krijgt te zien. Het is om deze reden, dit spel wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire ter wereld.

Games Flataut 2 tickets van spelers voor auto's waren niet zo spectaculair ontwikkelaars, maar nu is alles veranderd. Twaalf mini-games FlatOut 2 gevuld met deze extreme en het is hier dat u in staat om zijn chauffeur te pijnigen voor wat hij verwaarloost band zal zijn.

Twaalf mini-games of een nieuwe versie van de derby:

Hier kunt u een van de speelmodi te selecteren.

In Game 2 Flataut hebben zowel single-player en multiplayer modes. Ontwikkelaars wordt aangeraden om eerste game pas in single player mode om hun vaardigheden aan te scherpen, en ga dan verder met de multiplayer-modus. Via het internet, heb je een kans om te concurreren tegen de beste spelers in de wereld op het spel FlatOut 2.

Flataut 2 Kenmerken:

1) Ongevallen en Rampen zal u geld brengen.

2) kunt u een Grand Prix te krijgen voor de overwinning op de rivaliserende familie.

3) Een enorme auto met een verscheidenheid aan klassen van voertuigen.

4) Nieuwe landschappen om te racen.

5) De mogelijkheid om te komen met een straf voor vertrekkende bestuurders.

6) Maximaal acht spelers in de multiplayer modus via het internet of LAN.

Stap in de wereld van FlatOut 2 - ongelooflijk gek racen. Verbeter je vaardigheden om te winnen in wedstrijden en krijgen ze voor de Grand Prix.

Nodig je vrienden uit om het spel voor jou heeft meer spannende en ongelooflijke geworden.

 

Spelen ook