Alternatieve namen: Legends Voetbal

Voetballen legendes om een ster te maken.

Voetbal spel van de miljoenen, zou elke fan graag een keer in je leven te zijn op de grasmat van het stadion als een speler die een beslissende klap voor het doel verbindt. Shouts doel, het gebrul van het stadion, de vreugde van de overwinning, kan deze droom vervuld worden in de virtuele wereld van het spel Football Legend. Alleen in deze nieuwe game, kan iedereen het veld in te voeren als een speler, steeds een van de team en voel de smaak van de overwinning.

In tegenstelling tot andere spellen van het voetbal, dit spel biedt de mogelijkheid om slechts één enkele speler te beheren tijdens de wedstrijd, in plaats van het hele team. Hier op de voorgrond vaardigheden elk van de tien atleten, zitten in de voorkant van uw monitor, en gecoördineerde werk van alle leden van het team. ERROR ONE kan elke prijs te winnen, net als in het echte leven.

Football Legends spel waarin sprake is van een kans om echte vrienden uit te nodigen om te voetballen, want om het gezicht in het stadion en te voetballen op het gras is niet altijd mogelijk, maar thuis, na een lange werkdag, om naar de sportschool met zijn vrienden komen, het is een echte vakantie . Toen het team is klaar om te vechten voor de titel, kunnen spelers hun eigen voetbalclub te maken en deel te nemen aan het wereldkampioenschap onder de vele teams, en hoe om te weten om een ​​echte kampioen te worden.

 

 

klaar om Football Legend spelen.

Om de spannende wereld van het voetbal Football Legend mee downloaden van de client-programma nodig is. De volgorde simpel, moet u zich eerst te registreren, installeer dan het programma en beginnen met het maken van uw eigen voetbalster.

Ontwikkelaars bieden spelers een geweldige redacteur verschijning is het visitekaartje van het spel. Voetballers kan een unieke uitstraling te stellen:

  • gelaatstrekken, tot een portret gelijkenis met de echte persoon te voltooien;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu vorm, bescherming en persoonlijke stijl.

Maak je eigen voetballegende, kunnen spelers direct gaan op het veld voor trainingen. In deze modus zijn er geen andere spelers, maar keeper die erin slaagt de kunstmatige intelligentie, door de manier, alleen de keeper robot in elke modus, de andere spelers op het veld, de echte mensen. In de training mode is het mogelijk om te klappen onder de knie uit alle hoeken van het speelveld, dribbelen, allerlei passes, diverse schijnbewegingen.

regimes in het spel te veel, niet alleen om te spelen en te oefenen. De speler kan zijn eigen team van vrienden een bestaande te maken, of te sluiten, om je eigen club te maken, deelnemen aan toernooien of taken die worden weergegeven in het spel elke dag uit te voeren.

Na elke spelkarakter wordt een bepaalde hoeveelheid geld spel en ervaring. De accumulatie van beiden stelt ons in staat de ontwikkeling van een voetballer, het krijgen van titels op zijn snelheid, uithoudingsvermogen en andere fysieke kenmerken te verhogen. Het spel heeft een kans om de speler sportartikelen, die ook van invloed op de kwaliteit van zijn spel te kopen.

Goede team spelen vergt gecoördineerde werk van alle atleten, zodat u kunt deelnemen aan vriendschappelijke wedstrijden, het beoefenen van collectieve spel en plaats op het veld elke deelnemer. Spelers hebben de mogelijkheid om meerdere spelers maken en selecteer een teken onmiddellijk voor het begin van het spel. Het ondersteunt ook de uitwisseling en de verkoop van spelers.

Football Legends spel is zeer onderhoudend, het is verbluffend mooie graphics, die elk detail van wat er gebeurt op het veld uitzendt. De fans in het stadion en commentatoren reageren op wat er gebeurt, dat geeft een gevoel van realiteit. Alle spellen kunnen worden opgeslagen en bekeken.

 

Spelen ook