Vergeten Mythen

Alternatieve namen: Vergeten Mythen

Game Forgotten Mythen is een multiplayer online game in verband met het verzamelen van kaarten, dat is ontworpen in de stijl van fictie.

Game Forgotten Mythen registratie is eenvoudig genoeg, maar het is in het Engels. Om in te schrijven moet u de volgende stappen uitvoeren:

1) de plaats van het spel Forgotten Mythen zoeken met de zoekmachine aan u bekend.

2) Op de hoofdpagina moet je klikken op de link « Log in of registreer » .

3) Vul vervolgens de velden, die zich onder het woord Register.

4) In de eerste regel, voert u de gebruikersnaam (uw naam).

5) Selecteer vervolgens E (je e-mailadres).

6) Herhaal schriftelijk e-mailadres (Re-enter-mail).

7) Voer uw wachtwoord (password).

8) Voer uw wachtwoord opnieuw in (Re-enter Password) in de volgende regel.

9) Klik op deze knop na het «Register».

Speel het spel online Vergeten Mythen kunnen alleen geregistreerde gebruikers. Bijzondere vereisten voor het computersysteem parameters voor de game-ontwikkelaars Vergeten Mythen niet aan de orde, maar niettemin moet uw computer minimaal gemiddeld vermogen hebben, en verbonden met high speed internet. Het is noodzakelijk om te spelen zonder inmenging.

In Forgotten Mythen je zult spelen, met drie fasen:

1) Fase 1 - Draw & Play.

2) Fase 2 - spells en abilities.

3) Fase 3 - Vechten.

1) Fase 1 - Je neemt een kaart van zijn deck. (Aantal kaarten kan worden verhoogd afhankelijk van andere capaciteiten). U kunt een energie-kaart te spelen, te gebruiken om andere kaarten te spelen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van energie, kun je het spel aan te vallen en te versterken kaarten op het slagveld.

2) Fase 2 - in dit stadium, kunnen spelers spreuken gebruiken en spellen kaarten en de mogelijkheid om hun kaarten te gebruiken in het spel. Om te beginnen te spelen met spreuken en charmes, moet de speler voldoende energie te hebben.

3) Fase 3 - een fase van de aanval. In dit stadium, je achterover leunen en kijken als uw strategie ontvouwt zich als uw kaarten op het slagveld en aanval met passieve vaardigheden.

Game Vergeten Mythen heeft online basis attributen:

1) Attack - elk schepsel in het spel en hebben hun straf aanval (of attack points - AP), en de mogelijkheid om stap op het podium 3.

2) Gezondheid - elke aanval en vestingwerk heeft medisch paspoort (of de gezondheid punten - HP). Kaarten die beschadigd raken, dynamisch verliezen gezondheid punten. Als de gezondheidskaart daalt tot nul, wordt de kaart stervende.

3) Combat schade - ze zijn lichamelijk letsel, die worden beschouwd als een aanval op de puntenkaart, die in het aanvalsvak.

4) Spell schade - is de directe schade van je kaart of kaart capaciteiten, die wordt beschouwd als spell schade. In principe zijn alle soorten letsels die niet als strijd en spell schade worden behandeld.

Game Vergeten Mythen bevrijden Je geeft een heleboel geweldige ervaringen!

 

Spelen ook