Fortnite

Alternatieve namen: Fortnite

Fortniet online gratis fantastisch spel met elementen van overleving en shooter, getekend in cartoon-stijl. De combinatie van monsters beangstigend met hun uiterlijk en het doorspitten van humoristische momenten van het visitekaartje van dit online entertainment. De game is echt origineel gebleken. De Epic-games van het bedrijf hebben bij de ontwikkeling van het project de engine Unreal Engine 4 gebruikt, dus de gamewereld is mobiel en dynamisch aan het veranderen. Je kunt onuitsprekelijke woorden van emotie voelen!

Players worden overgebracht naar virtuele ruimtes, waar veel monsters zijn. Op die momenten wanneer je met hen vecht, verandert het spel Fortnite in een third-person shooter. Door je personage te beheren, ga je verhitte gevechten aan met verschillende gemene wezens, die in hele menigten komen. Maar voor deze gevechten heb je de mogelijkheid om je voor te bereiden. Het punt is dat de wereld hier op zo'n interessante manier is georganiseerd dat je acties afhankelijk zijn van het tijdstip van de dag. Gedurende de dag ben je bezig met het bouwen en versterken van verdedigingsstructuren, en bereid je ook verschillende vallen voor monsters voor. En zodra de nacht op de grond valt, bestormen de monsters je met volle kracht. Op dit uur van de dag is het beter om op een veilige plaats te zijn en niet ergens in de open gebieden rond te dwalen, omdat deze verschrikkelijke schepsels zich als meesters van de situatie voelen en klaar staan ​​om iedereen die onvoorzichtig is te vernietigen. Als je Fortnite bent begonnen om te spelen, moet je ernaar streven om een ​​raad over hen te vinden, zodat je niet bang wordt voor angst, zodra de volgende dag ten einde is. Speel genadeloze monsters, nadat je eerder het gewenste wapen hebt gemaakt. Laat de kwaadaardige schepsels geen enkele kans!

Onmiddellijk nadat de Fortnite-registratie je naar een open spelwereld brengt, begin je te beheersen. Terwijl het licht is in de tuin, verzamel snel meer bronnen en bouw snel je huis. Je hebt bouwmaterialen nodig zoals hout, steen, baksteen. Constructie is een van de belangrijkste aspecten van het spel. Daarom zal je tijdens het hele spel verbeteren wat je kunt creëren. Veranderingen zijn onderhevig aan daken, zolders, trappen en andere elementen van gebouwen. Een ander zeer belangrijk punt is bewapening. En het is ook onderhevig aan verbetering. Het is beschikbaar om de beschikbare soorten wapens te upgraden. Je gebruikt een eenvoudige kruisboog, en na verloop van tijd, en voegt een elektrische schok toe, en daar kijk je en je kunt het uitrusten met explosieven. Fortnite spelen betekent constant ontwikkelen en sterker worden. Maar vergeet niet dat de tests ook ernstiger worden.

Het spelproces biedt zowel een enkel bedrijf als een gezamenlijk spel. Om effectief te kunnen omgaan met de invasie van monsters, creëren spelers vaak allianties en clans. Hier zul je zien, dus het zal nog interessanter zijn!

Vergeet de originele manier van snijden met andere spelers niet. Je wordt niet door een eiland gegooid in het gezelschap van 90 spelers en er zou maar één winnaar moeten zijn. Verlies geen minuut meer en word lid van de gaminggame-community. Laat al je verwachtingen uitkomen!

 

Spelen ook