Fortnite

Alternatieve namen: Fortnite

Fortnite online - gratis fantastisch strategiespel met elementen van overleving, getraceerd in een cartoon stijl. De combinatie van zijn angstaanjagende verschijning van monsters en impregneren van humoristische momenten - dit visitekaartje online entertainment. Het spel echt draaide het origineel. Company Epic Games , gebruikt bij het opstellen van de motor Unreal Engine 4, dus de game wereld in beweging te krijgen en snel veranderende. Hier vindt u een geweldig avontuur vinden. U kunt de emoties te voelen onuitsprekelijke woorden!

Spelers zullen verhuizen naar de virtuele ruimtes waar vol monsters. In die momenten tijdens het rijden de strijd met hen, Fortnite spel verandert in een third-person shooter. Controle van uw karakter, kom je in een verhitte strijd met een verscheidenheid aan verachtelijke wezens die komen in drommen. Maar deze gevechten krijgt u de gelegenheid om te bereiden. Alle de zaak is dat de wereld wordt gerangschikt in zo'n leuke manier dat uw acties afhankelijk van het tijdstip van de dag. Dag je doet het opbouwen en versterken van de vestingwerken, evenals bereiden verschillende vallen voor monsters. Zodra de nacht valt op de grond, je monster storm in volle kracht. Op dit moment van de dag is het beste te zijn op een veilige plaats en niet dwalen rond in de open gebieden, omdat deze verschrikkelijke wezens voelen zich meester van de situatie en zijn klaar om te verhuizen naar iedereen die nalatigheid tonen vernietigen. Fortnite en kwam om te spelen, moet je ernaar streven om ze te vinden in de raad, zodra de volgende dag komt een einde niet te beven. Meedogenloos terugschieten vervelende monsters, voorlopig maken de gewenste voorraad van wapens. Laat de kwaadaardige wezens geen kans!

Direct na Fortnite registratie brengt u naar een open spelwereld begint te ontwikkelen. Terwijl de werf licht, snel verzamelen meer middelen en meer rechtop zijn huis. U zult bouwmaterialen zoals hout, steen, baksteen nodig. De bouw is een van de belangrijkste aspecten van het spel. Daarom is de hele gameplay je zal verbeteren wat kunnen creëren. Onderwerpen aan daken, zolders, trappen en andere delen van gebouwen te veranderen. Een ander zeer belangrijk punt wordt beschouwd als wapens. En het is ook voor verbetering vatbaar. Beschikbare upgrade beschikbare wapens. Hier is een voorbeeld. U gebruikt een eenvoudige kruisboog, en uiteindelijk ook toevoegen om het een stun, en voordat je het weet en explosieven kan worden gemonteerd. Speel het spel Fortnite - betekent voortdurend evolueren en steeds sterker. Maar, vergeet niet dat de tests ook worden steeds ernstiger.

Gameplay omvat zowel enkel bedrijf en gezamenlijke spelen. Effectief om te gaan met de invasie van monsters, spelers maken vaak allianties en clans. Podyschu zichzelf betrouwbare metgezellen en samen optreden met hen. Je zult zien, het zal nog interessanter zijn!

Fortnite vrije kans om een ​​fijne vakantie te geven. Verspil geen moment langer en doe mee gaming community. Laat al uw hoop uitkomen!

 

Spelen ook