Gameglobe

Alternatieve namen: Gameglobe

Game Gameglobe is een mengsel van genres Actie, Avontuur, TPS, Quest, Racing. Maar in feite het spel Gameglobe is een enorme editor met een groot aantal verschillende tools die iedereen kan het realiseren van hun ideeën, kunt u direct na het maken van spelen zijn schepping evenals creëren, om hun ideeën hier te realiseren dan je dit spel te stimuleren. Speel het spel online Gameglobal kunt u geheel gratis, omdat het is gemaakt in de modus F 2 P ( Gratis te [_2_ ] Play ).

Om te beginnen Gameglobal te spelen moet je een computer met deze systeemvereisten:

 • Processor Celeron Dual - Core 1. 6 GHz of hoger
 • Videokaart g e f orce 8800 GS of hoger
 • 1 GB RAM of meer;
 • Besturingssysteem Windows XP of hoger;
 • Disk ruimte voor ten minste 2 GB
 • DirectX DX 9;
 • Verbinding met het internet;
 • Toetsenbord,
 • Mouse.

Als uw computer over deze eigenschappen, dan is de volgende stap is de registratie Gameglobe

  1. Ga naar de site spelletjes Gameglobe ;
  2. Top rechts van de kolom Gebruikersnaam voert u uw schermnaam;
  3. Maak een wachtwoord in en onthouden;
  4. En voer uw e-mailadres;
  5. Take copyright overeenkomst door te klikken op het vakje;
  6. Druk op de grote groene knop onder Aanmelden tot ;
  7. Volg de instructies en download de game client;
  8. Vul uw gegevens en beginnen om de avonturen die u zelf maakt.

Om uw wereld te creëren, je spel met zijn prachtige golf en natuur, heeft u een ruime set van tools voor het creëren van boswegen, watervallen, grotten, obstakels, woestijnen, besneeuwde weiden en nog veel meer te wachten voor uw verbeelding. Maak een script om verhalen te schrijven, maak een onvergetelijk karakter en delen met andere mensen. Ieder van ons altijd gedroomd van het creëren van hun eigen spel, dat is zeker, en het is mogelijk geworden met het spel Gameglobe .

Gemaakt van de wereld kun je draaien op het door zijn karakter. Laten we eens kijken naar hoe je je held te besturen. Het is heel eenvoudig om de wereld te navigeren met behulp van je vertrouwde knoppen " W " " S " " A " " D "(boven, achter, links, rechts) om naar de toetsen aan de zijkant worden gebruikt" Q "" E ". Voor het springen gebruik ruimte of rechter muisknop. De linker knop wordt gebruikt voor het aanvallen en interactie met objecten milieu, ook grijpen het touw kunt u beweging sleutels en " R " " F " om omhoog te klimmen slingeren de touwen of naar beneden komen.

Game Gameglobe aanwezige voertuigen, zoals SUV, slee, vrachtwagen, en snowboarden. Management is niet ingewikkeld. Om in de auto u op de linker muisknop naar haar toe en gebruik de sleutel om te gaan " W " " S " " A "" D ". Hammer in het spel die aan de ruimte-knop om het voertuig dat u op de knop " TAB ", aan de pers te versnellen " W " en " S [gebruiken te verlaten _2_] "voor remmen. Beheer alle gangbare manier van vervoer, zodat u zult begrijpen hoe een snowboard, vrachtwagen en slee te beheren.

Dus, bezoek de website, registreren en een spel, een meesterwerk van avontuur, je wereld met geweldige personages, schurken. Game Gameglobe Free geeft u de kans om hun eigen spel te maken en delen met je vrienden en de gemeenschap Gameglobe . Wees uniek en doen wat ze wilden voor een lange tijd. Hier voor u klaar!

 

Spelen ook