Genome

Alternatieve namen: Genome

Genome online - fantastische gratis multiplayer strategie spel ruimte onderwerpen. Een plaats van ontwikkeling is mind-blowing gebeurtenissen galaxy GENESIS-1. Afstand van de aarde tot het miljoenen lichtjaren. De nieuwkomer zal worden omgeven door een gamer verschillende wezens die voor hem onbegrijpelijk en verbazingwekkende lijken. Dat deze vreemde wezens en bewonen een ver sterrenstelsel. Voordat je wordt belast - een fatsoenlijke plek om hun eigen ras, waarvan de vertegenwoordigers winnen, begon de ontwikkeling van primitieve bacteriën uiteindelijk zelfredzaam unieke bewoners van de wereld. Je zult je ras te maken en zal zeker leiden naar een betere toekomst. Hoe meer virtuele land kunnen de betere koloniseren. Verspreid in elke hoek van de vertegenwoordigers universum van uw ras tonen het gewenste succes. Speel Genome - duw aan de kant van de vroegere bewoners, constant vechten met hen, en aan te tonen die onbeschaamde die zich meester hier te overwegen, hun kracht, vindingrijkheid, en een verstandige tactiek. Laat niemand durft op uw manier! Manier om een ​​nieuwe veroveraar buitengewone melkweg!

Geniet van de gameplay kan vrijwel elke computer. Project van Genom Games beschikbaar voor een breed publiek van gebruikers vanwege de lage systeemeisen. Verder wordt in de download niet. Ga terug naar de kosmische uitgestrektheid helpen Genome registratie. Om een ​​account aan te maken, moet je in de juiste lijnen gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Houd in gedachten dat het scheppingsverhaal impliceert aanvaarding van de regels van het spel, om kennis te maken met wie het leuk zou zijn in het begin.

U hebt misschien al moesten ons afvragen, waarom niet ontwikkelen op onze gewone planeet Aarde? Het ding is dat ellendige planeet plotseling dicht bij de mens. Verwoestende oorlogen geleid tot het feit dat men niet perfect is, de aarde gewoon ingestort. De dreigende nucleaire catastrofe verdreven van de planeet oppervlak overlevenden. Op gigantische arken gingen ze hun toevlucht te zoeken in de ruimte. Gedurende eeuwen van zwerven om te overleven en usovershestvovaniya menselijke essentie is gestart met een project getiteld "Genome". Ja, dankzij dit project mensen steeds sterker, taaier, mentaal alert. Zelfs de eigenaar om de machines te bedienen werkelijkheid geworden. Maar al deze ongelooflijke veranderingen, helaas, die de meest waardevolle dan een persoon kan bezitten in een vorig leven - ziel. Zulke mensen zoals het verhaal gaat, eenmaal aangekomen in Genesis-1 en door onvoorziene omstandigheden werden gedwongen om uit te voeren een noodlanding, waarna realiseerde zich dat terug in de ruimte is er geen manier, en moet een nieuwe, onontgonnen plek krijgen. Voor beter of slechter, of het iets was dat over zo'n lange reis was - te beoordelen door de gebeurtenissen die verder zijn geëvolueerd. Mensen die al kennen en vanwege de vele mutaties zijn moeilijk te beheersen is in de melkweg en snel omgezet in een vraatzuchtige wezens zodat staal heeft de neiging om meer en meer planeten te winnen. En als je eenmaal Genome spel hebt besloten, moet u deel te nemen aan deze gekke strijd om de macht in de uitgestrektheid van de ruimte. Verschillende factoren hebben invloed op hoeveel planeten kunnen vangen zullen zijn. Maar veel hangt af van de inspanningen.

Game Genome biedt onvergetelijke gevechten. Elke overwinning is gemarkeerd door de award in de vorm van biomassa, dat is de belangrijkste verbruiksgoederen. Het helpt om de genenpool van biomassa wezens veranderen, en daarmee de bestrijding van kenmerken. Zo niet eeuwige strijd, zou vooruitgang onmogelijk. Dus klaar voor het stormachtige leven! Als u wilt leggen op een nabijgelegen planeet beginnen bevolking, daarheen expeditie. Geschapen wezens vereisen pompen. Ieder van hen zijn begiftigd met parameters zoals genen (reproductie, aanpassing niveau, kracht, reflexen, uithoudingsvermogen, stofwisseling, intelligentie), mutatie (laten unieke wezens te creëren), bevolking (aantal van een bepaalde soort wezens), biomassa (een soort game geld) en het niveau (verhoogde gevolg van de accumulatie van ervaring). Het spel geeft je Genom mogelijkheid om het DNA van de wezens en de sterkte te veranderen om het uitgestrekte grondgebied te veroveren - nou ja, wat er nog meer nodig is om hun eigen ambities te voldoen? Start het spelen van het spel online Genome nu, en je geleidelijk opent het volledige potentieel van het oorspronkelijke project. We kunnen alleen maar wensen u veel succes! Laten we al onze plannen uitkomen!

 

Spelen ook