Ghost Recon Tom Slantsys: Vildlands

Alternatieve namen: Tom Clancy's Ghost Recon Wild Lands, TCGR Wildlands

Igra Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands: echte oorlog.

Kak beweert ontwikkelaar Ubisoft Parijs, zal het spel Ghost Recon Wildlands het eerste product van het leger in een enorme open wereld. De datum van de release is nog onbekend, maar sommige informatie werd gepresenteerd op de E3 Festival. Dus deze actie met Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands download voor platforms:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki kunnen worden gegroepeerd in fours en voldoen aan de missie, elk team ontwikkelt een proces in zijn eigen richting, het coördineren van spraakcommunicatie stappen.

V hot spot.

Geymerov wachten landing in Bolivia, en krijgt men naar de bestemming op verschillende manieren: met de auto, motorfiets, helikopter en zelfs springen met een parachute. In het verhaal, heeft Bolivia uitgegroeid tot de belangrijkste basis van drugssmokkelaars en drugskartel gerund door alle van Santa Blanca. Dit heeft geleid tot desastreuze resultaten van de regio gecontroleerd door de onderwereld en de overheid steeds moeilijker te beheersen. VS in paniek, omdat de medicijnen zijn languit over de hele wereld, steeds een ernstige bedreiging. Met het oog op de maffia base op te heffen en de orde te herstellen in Bolivia gestuurd elite squad"Ghosts".

Gruboy de kracht om te herstellen van de situatie zal niet werken. We hebben behoefte aan een doordacht plan en de mogelijkheid om de maatregelen om de situatie aan te passen. Het zijn deze jongens zijn in het apparaat, bedoeld om chaos en verwarring te maken in de gelederen van de criminele syndicaat, en daarna permanent uitschakelen. De helden moeten voldoen met gevaarlijke, ernstige vijand die niet stoppen voor obstakels zijn ontstaan, en niet erg nauwgezet in het kiezen van sancties, het onthullen van vijandelijke agenten. Instellen ploeg leverde een complex, maar hij heeft achter hem de ervaring en steun van de overheid.

Geympley en kenmerken van het spel.

Ozhidaya moment om te downloaden Ghost Recon Wildlands spelers volgen het nieuws en wat blijkt uit officiële bronnen, kan niet anders dan zich verheugen. De game bevat 9 verschillende gebieden met verschillende voorwaarden: bergen, rivieren, woestijnen en anderen. Voegt realistische verandering van de dag en het weer is veranderlijk, en kan gebruikt worden tijdens de missie als de dag is makkelijker op te sporen en te kijken naar de nacht wordt het een ideaal toevluchtsoord. Wapens helden ook in overvloed, en de techniek kan de moeilijke delen van de kleverige modder het drijfzand overwinnen. Zoals gebeurtenissen zich ontvouwen in de moderne wereld, de oprichting van een echte arsenaal van het leger, al zijn er functies, zoals drones. Deze mechanische helpers zijn aangegeven doelen en vijanden, alsmede een effectieve aanval.

V missies Ghost Recon Wildlands naar PC spelers kiezen voor een methode voor het uitvoeren van opdrachten: om dicht bij de vijand onopgemerkt te krijgen of gebruik maken van de fondsen voor de lange afstand en de korte afstand aanvallen. U kunt gaan, rekenen op het verrassingseffect en voeren een vooronderzoek en om meer gegevens te verzamelen, en vervolgens de taak kun je naar de wereld te verkennen en pak een paar buitenposten te voeren.

V Tom Clancy's Ghost Recon Wild Lands kan communiceren met de NPC (de rebellen, politici en gewone burgers), het opbouwen van vriendschappelijke betrekkingen met hen of te sturen naar de rang van vijanden. Behandel het noodzakelijk om serieus, omdat zij in staat zijn om uw plannen voor de toekomst beïnvloeden. Het opdoen van speler punten je het verbeteren van uw held, en je van gesneuvelde vijanden van hun wapens en nuttige dingen kan nemen.

Podvodya up, weer gaan door de kenmerken van het spel:

  • Bolshoy outdoor mir
  • Komandnaya spel 4 h
  • Vozmozhnost een optreden op de derde computer naparnikami
  • Polnaya vrijheid deystviy
  • Alternativnye scenario sobytiy
  • Postoyannoe verbetering navykov
 

Spelen ook