GTA: Episodes van Liberty City

Alternatieve namen: GTA: Episodes van Liberty City

De gehele lijn van spellen GTA - een verzameling van de legendarische en succesvolle projecten die eens en voor altijd kan boeien. Elk jaar is het aantal nieuwe fans van het spel groeit meerdere malen - upgrades en uitbreidingen van het project wachten op enkele miljoenen mensen over de hele wereld. GTA EFLC pc - een welkomstgeschenk aan gamers. Dit spel verschilt grondigheid, en gelijk het aan een aantal projecten waarbij van de ene versie naar de basiselementen, maar niet durven te veranderen.

Dit project - een volle twee games. Het enige dat afbreuk doet aan hun onafhankelijkheid - lage duration. Verhaallijnen Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City is nauw verweven met het origineel, maar de ontwikkelaars zijn erin geslaagd om een ​​unieke en unieke nieuwe game events aanmaken. Zelfs het feit dat zowel de "ondermijning" van het project vindt plaats op open ruimten van dezelfde stad, niet de algemene indruk van het spel bederven. De makers van de volgende episode van GTA geslaagd het onmogelijke te doen: twee totaal ongelijksoortige games te maken. Onmiddellijk na de start van gameplay gamer het verschil in atmosferische en anturazhnye kan voelen.

By the way, over het begin van het spel, evenals voorheen, voordat u kunt uw geluk beproeven in het project zal moeten GTA 4 te downloaden: EFLC. Het installatieproces duurt tussen 15-20 minuten sterkte, als je vlieden om hulp bij het downloaden van torrent trackers. Gaan in het spel, zal je meteen begrijpen wat zijn de belangrijkste kenmerken van het project. Onderdeel van The Lost and Damned iets open om u de geheimen van het leven van de gewone straat motorbende, waarvan de leden zijn niet onderworpen aan de algemeen aanvaarde normen en wetten - ze hebben hun eigen visie op het leven. En The Ballad of Gay Tony - rijke geschiedenis, met de glamoureuze feestjes en dure auto's, luxe dames ... en in dezelfde verhouding tot de regels en wetten, zoals in The Lost and Damned.

GTA EFLC - een spel dat het verhaal van de moderne wereld, waar geld is een symbool van macht vertelt. Grote veranderingen in het project tot nu toe is echter niet, dit alles wordt gecompenseerd door geweldige gameplay en coole graphics. Om het gemakkelijker voor u om "basisopleiding", worden gewaarschuwd dat in dit spel plot is niet bijzonder van invloed op de gameplay - het is hier niet meer nodig om de juiste sfeer te creëren.

In GTA EFLC spel zal alle fans van het project, zonder uitzondering, die, om eerlijk te zijn, het plot dat niet echt nodig, het belangrijkste ding - om alle tegenstanders te vernietigen. Maar een compleet andere game strategieën fascineren lang. Bijvoorbeeld, in de "biker saga" je hoeft niet naar prestige medewerkers te krijgen, omdat alle leden van het motorrijden broederschap lang hebben opgehouden te gewoon vrienden, familie - dus ze waarschijnlijk worden gekarakteriseerd. Maar The Ballad of Tony zal een compleet andere, onjuiste en onrechtvaardige wereld nemen, waar bijna alle aspecten die nodig zijn om op te lossen met zijn vuisten. In verwijderd om GTA EFLC video trailer getoond de belangrijkste voordelen van het project. Daaruit leert u over de nieuwe mini-doelen en quests. Geïntrigeerd?

 

Spelen ook