H1Z1

Alternatieve namen: H1Z1

Spelen met een zombie virus H1Z1.

15

S. 01. 2015 vroegtijdige toegang Sony Online Entertainment studio gepresenteerd H1Z1 MMO voor consoles PlayStation 4 en PC met Windows.

Basismodel Goederen Distributie – H1Z1 kans om te downloaden op het principe van de Free-to -play, maar biedt extra verkoop van goederen en diensten die niet van invloed gameplay. Echter, wordt dit punt niet volledig opgelost, en voortdurend er nieuwe geruchten.

Company voor zijn product gebruikt Forgelight motor, die al in het bedrijfsleven getest PlanetSide 2, evenals de Landmark games, EverQuest Next. Het unieke van de motor het vermogen om effectieve overgangen van dag naar nacht, veranderende weersomstandigheden en lichtverschijnselen.

voor het eerst op H1Z1 werd aangekondigd in april 2014 , Toen werd het bekende verhaal waarin we ondergedompeld verhaal auteurs. Spelers betreden   in het post - apocalyptische wereld, en worden gedwongen om te overleven:

  Mir op de rand van zombies.

 • Stalkivayas bedreiging zarazheniya
 • Konkuriruya met gamers in de productie vorig resursov
 • Zanimayas torgovley
 • Obedinyayas in groepen om utselet
 • Osobennost gameplay – binding aan een specifieke speler karakter serveru

 

 

Op het eiland Povegliya gelegen in de buurt van de Italiaanse stad Venetië, gelegen binnen het bedrijf"Kurama Pharmaceuticals", dat is het ontwikkelen van medicijnen tegen gevaarlijke en dodelijke ziekten. Maar het werd een traditie dat de goedbedoelde wetenschappers noodzakelijk leiden naar de hel, en zijn pioniers zijn gewone mensen.

Op een gegeven moment, de experimenten uit de hand gelopen en in plaats van wonder elixer voren virus dat mensen in het lopen dood zombies – kan trekken.

Sinds de verschrikkelijke opening 15 jaar zijn verstreken, en de epidemie is gegroeid, opgedaan schaal, werd oncontroleerbaar. Nu archiveren belangrijke taak van de mensheid is om een ​​vaccin tegen het virus, de winning van de resterende schaarse middelen en effectieve wapens niet alleen tegen zombies, maar van krankzinnige bendes in hun agressie te vinden.

Multiplayer modus kunt u contact te onderhouden met de spelers, na het allemaal bij elkaar te overleven veel gemakkelijker. Group gemakkelijker om de aanvallen af te weren, om de grenzen van de persoonlijke grondgebied te houden, om de vijanden van het land af te weren om nuttige middelen om voedsel en kleding te krijgen.

Spelers zullen in staat zijn om een ​​handel te regelen, het aanbieden van hun rijkdom aan andere personages, en krijgen in ruil daarvoor ontbreekt. U moet ook voldoen aan strenge regels van het dagelijkse overleven, zoals water uit het meer voor gebruik goed gefilterd moeten worden, en om zichzelf te beschermen tegen ziekte, helpen persoonlijke hygiëne en het wassen van kleding.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de structuur te ontwikkelen. Met behulp van de kennis en vaardigheden te overleven stedelingen proberen om een normaal leven te vestigen, ingericht met betaalbaar comfort – bescheiden aantal hutten bouwen, anderen bescheiden keet, maar zijn vakmensen, die de technologie van de bouw en de versterking van de bases en forten onder de knie hebben.

verblijfkosten krijgen steeds moeilijker, en er zijn wilde dieren kunnen helpen in dit verband. Maar ze zijn niet alleen spel, maar ook een potentiële bedreiging voor – aanvallende spelers, en als je onervaren of ongewapend zijn, zal het karakter gemakkelijk sterven.

Wie beslist H1Z1 download, zal de eigenaar van een grote zandbak met de wereld van de grote stad en het uitvoeren van open ruimtes die eindeloos kunnen worden bestudeerd worden. H1Z1 op de PC heeft ongelooflijke potentie en fascinerende zombie apocalyps fans.

System minimumeisen:

 • OS: 64 bit; Windows 7
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel i3 Dual-Core met Hyper - Threading
 • Videokarta: nVidia GeForce GTX 275
 • Mesto schijfruimte: 20 GB
 • Zvukovaya Card: Geluidsapparaat compatibel met DirectX 10
 

Spelen ook