HoMM 6

Alternatieve namen: HoMM 6

Heroes of Might and Magic 6 - computer turn-based spel met RPG-elementen. Voor de release van deze game serie Heroes VI van de hele serie van Heroes of Might and Magic, werd gemaakt tot een maximale inspanning. Game Heroes VI veranderd meerdere studio's en software-ontwikkelaars, maar nog steeds blij met de wereld. Game 6 is HoMM fantasy genre strategie. Dus hier ontmoet je de helden van fictie.

In deze review, het spel Heroes 6, kunt u hulp zoeken bij de videoclips van het spel, met het doel van de primaire referentie. Indien een positief besluit - te spelen, bezoek de site en kan Heroes of Might and Magic 6 downloaden.

Game Heroes of Might and Magic VI zal snel worden uw vriend voor dagen. Of liever 's avonds zo volledig het spel op de dag, je kunt vrij snel. De plot van het spel Heroes of Might and Magic 6, in vergelijking met de vorige versies, veranderd. U brengt een bezoek aan het verre verleden, aan het begin van al deze grote geschiedenis. U - een held in de waarste zin van het woord. Je karakter - de held van het spel, want er zijn wezens die u van dienst. Je zorgt ervoor hun soort in het spel.

U zult ongedeerd door uw leger blijven, is onoverwinnelijk. Wanneer je verslaat uit het spel invoeren van de taverne, waar u het huren van andere mensen.

Jouw taak in het spel - om hun stad te bouwen, te veroveren andere. Uw stad kan ook grijpen, dus vergeet niet om het te controleren tijdens uw afwezigheid. Elke stad wordt gelegd iemand bron. En dit is het belangrijkste element van het spel - een bron. Hier bronnen zijn zeven typen:

• Gold;

• Hout;

• Ore;

• Zwavel;

• Crystals.

Goud - geld bron. U kunt kopen of huren wezens en helden, maar ook om de gebouwen van de stad weer op te bouwen.

Hout - een waardevol bouwmateriaal.

Ore - bron nodig om de stad te bouwen.

Zwavel - zeldzaam, noodzakelijk voor de bouw van bepaalde gebouwen.

Crystals - Bronnen voor ondersteuning. Nodig voor de ondertekening op wezens van de hogere niveaus en artefacten te verwerven.

Game Heroes 6 heeft een strategisch plan dat, wanneer de strijd met de vijanden van veranderingen te bestrijden. Met behoud van het terrein waarop je bent.

Aangezien het spel is turn-based, dan heeft het een bepaalde combat moves. Dat wil zeggen, stap voor stap geleidelijk een doel.

Maar in Heroes 6 niet alleen toegestaan ​​om te spelen met een pistool, met een computer in plaats van de vijand, maar ook om te netwerken met vrienden, en niet alleen. Het is ook mogelijk en niet op het netwerk, en thuis een computer draait eenvoudig.

Zoals je kunt zien, is het spel Heroes 6 dan bij hun huidige en toekomstige fans te plezieren.

Graphics van het spel zijn al op het beste niveau in vergelijking met zijn voorgangers. Beeld dat we zien in uitstekende kwaliteit.

De muzikale begeleiding is niet te ver achter en we kunnen zeggen dat wat wordt gedaan om de omgeving in het spel te houden.

Het is niet belangrijk genoeg. Kwaliteit van het spel en de gameplay kan niet alleen u maar ook uw vrienden te plezieren. Haast om hen uit te nodigen nadat ze zichzelf vergeet niet om Heroes 6 downloaden.

Goed je speelt! U krijgt een echte held voelt!

Dank u voor uw aandacht!

 

Spelen ook