Alternatieve namen: Hoe te overleven 2 Howe de 2 Survayv

Hoe Game 2 Aanbevolen om te overleven overleven.

verliet het spel vroegtijdig toegang hoe te overleven 2 in de genres avontuur role-playing actie. Fans van zombie apocalyps hoe te overleven 2 kunnen downloaden 29 zal zijn. 10. 2015 platforms:

 • PlayStation 3 en 4.
 • Xbox 360.
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu mensen aangetrokken tot de horror? Misschien ontbrak ze showmanship en sensatie in het leven, zodat ze op zoek zijn naar een manier om wakkeren de emoties met behulp van computer games. Zelfs de film kan niet worden vergeleken met de wild projecten, aangezien het de doelgroep in de rol van waarnemer ongecompliceerde, terwijl de onderwerpen van speelgoed persoon in staat is om de situatie te beïnvloeden, het verbeteren van uw held en dompelen in een gevaarlijk avontuur om het doel te bereiken.

 

 

Overleven onder de zombies.

Velen zijn bekend met de prehistorie van het eerste deel van het plezier, en nu kunt u downloaden How to Survive 2. De situatie met het virus zombies in Los Riskosne na een paar jaar, niet alleen niet is verbeterd, en in een stroomversnelling. Als aanvankelijk de onderzoekers gedacht dat omgaan met virussen snel genoeg, indien geïsoleerd, maar het is nu duidelijk dat het begin van de wereldwijde pandemie.

Iemand probeert te overleven op hun eigen, terwijl anderen verzamelen in groepen. Besmet verschrikkelijke infectie wordt steeds moeilijker elke dag om te overleven in een rottende, rottende wereld, maar wil zelfs een afgelegen schijn van stabiliteit en welvaart op te bouwen. Het belangrijkste ding is niet de hoop te verliezen, en misschien een dag toen in staat om een ​​formule die het virus zombies doodt vinden.

tijd voor u om te gaan naar Louisiana, maar je kunt verwachten dat alleen maar aan zichzelf. In deze hel van een tijd die je hebt verdomd gelukkig, slim en sluw om een veilige plaats voor de bouw van het kamp te vinden zijn. Vergeet over school scouts. School voor jongens natuurkenners niet geschikt voor mensen die proberen om meer of minder comfortabel te regelen, niet alleen voor zijn eigen leven, maar ook proberen om vrienden te beschermen.

Kijk voor voedsel, water en onderdak, maar ook communiceren met verschillende mensen, in een poging om hun drijfveren en ambities te begrijpen. Niet alle vrienden zijn leven, na plunderingen en banditisme bloeide ooit, en nu hebben"legale"-status. Wat zal de ontmoeting met een charismatische vreemdeling die steun en hulp toegezegd? Moeten we hem vertrouwen? We moeten proberen, want het is zeker beter dan een zombie.

 

 

Eigenschappen.

hoe te overleven 2 op de PC kunt u uw uit te breiden, waardoor deze tot 16 personen, en vier op hetzelfde moment kunt u bepaalde acties te maken. Tijdens de passage op bepaalde tijden kun je in of uit van de locatie opnieuw in om betere resultaten te zien.

Elk personage brengt aan de ontwikkeling van hun deel van het kamp, het doen van de baan, het versterken van de bouw, de bepalingen mijnbouw, het maken van gereedschappen, wapens en armor. U kunt hun eigen personages te creëren, en dan train ze aan te passen aan de moeilijke omstandigheden van het leven. Kaarten gemaakt op willekeurig, en de helden verken het gebied opengesteld voor de sloppenwijken van New Orleans.

pick-up items die nuttig zijn voor het versterken en verbeteren van het kamp held kan zijn. Je moet een val te bouwen en versterken van de barricades, in de ateliers van de meester vaardigheden, quests en nemen deel aan invallen te bouwen, maar de verandering van de dag het weer te geven 2 Hoe realistischer overleven.

Doe alles om het leven in de atmosfeer van een pandemie te verbeteren. Wees voorbereid op een zombie aanval op elk moment, te dekken elkaars ruggen en dan intact blijven.

System minimumeisen

 • OS: 64bit / Windows 7.
 • Geheugen: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto schijfruimte: 8 Gb
 • Zvukovaya kaart: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11.
 

Spelen ook