Game Empires

Alternatieve namen: Gamay of- Empiress

Igra Empires: de strijd om de macht.

Middeleeuwen, met al zijn attributen vertegenwoordigt het spel of Empires. Fans van turn-based strategie zal een duik in de atmosfeer van ridders, militaire campagnes en exploits voor de glorie van de koning.

Van de vroegste jaren van de drie machten tegenover elkaar als vijanden, slijpen hun zwaarden en dromen van het omverwerpen van de lokale koningen aan de gecombineerde land onder zijn banier te leiden, bij hen te voegen als neutraal terrein. De vetes betrokken:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno zich koningen wilde niet riskeren in de strijd en maken gebruik van Lords, die hun belangen vertegenwoordigen. Pluk je een leuk feestje te vertrouwen stad, werven van een leger en het tot leven brengen van de wens van uw meester.

Game Empires nodigt u uit om de meest romantische tijd spelen als er was geen tekort aan avonturen en wandelingen, de moed op het slagveld en toernooien. Leer de nuances van het spel om te profiteren van alle functies van speelgoed, en vele uren plezier u heeft opgegeven.

 

 

in te huren, op te bouwen en te ontwikkelen.

Het doel is duidelijk - je nodig hebt om het land te verkennen, en om hen te hechten aan zijn eigen. Maar het is recht en vecht je concurrenten en win degene die slim genoeg, energiek, moedig en behendig zijn. Dit kan worden bereikt door constante praktijk campagnes, waarbij botsingen met de vijandelijke troepen zeker zullen optreden.

U kunt het spel of Empires spel te spelen, in dienst tot vijf ridders, en elk wint zijn eigen ploeg. Het invullen van quests – perfecte manier om de kenmerken van de commandant en het leger te versterken. Vergeet niet om de structuur van de stad te verbeteren: een houtzagerij, mijnen, steengroeven en andere – zij zorgen voor de nodige grondstof voor de productie van militair materieel. De rijkdom van de stad is direct gerelateerd aan het succes van de ridders, dus het is in uw belang om geld en middelen te verzamelen.

V Middeleeuwen had een groot vertrouwen in de goddelijke macht, en je moet verwijzen naar hen als schatkist aangevuld met voedsel of goud. Maar de telling alleen is het niet de moeite waard.

 

 

Alles in het belang van het bereiken van het doel.

aanvallen kan niet zeggen dat erg spectaculair. Tegenstanders convergeren in open gebieden head - on. Elke unit is voor een van de ridders. Afwisselend vijanden uitgewisseld aanvallen, en het leger gedood. Wanneer het volledig is afgebroken in de plaats komt een nieuwe ridder met zijn troepen. De strijd gaat door tot het einde van de oorlog, en die bleef in de winnaars, was hij in staat om de vijand te verslaan op alle punten. Dit niveau moet steunen en proberen te verbeteren, om door te gaan om te winnen op alle punten.

open de deur naar spannende gameplay Game Empires vullen en vervolgens in je handen - als je in staat om de droom van zijn koning om zich te verenigen en leiden het land te vervullen zijn.

Studie gaming functies, regelen van de eenheden in de juiste volgorde om de inkomsten van de stad op een hoog niveau te handhaven, hun soldaten, beter artefacten te verbeteren, apparatuur kopen, en ze zullen u verrassen met combat succes.

betrouwbare bondgenoot in het spel of Empires iPlayer ondersteuning in een moment van gevaar, en hoe hoger je status, hoe meer kans je zal helpen bij het ​​zetten van uw voeten al hun talenten, met inbegrip van ijs management, brand stakingen, ontembare magie.

Weg van de speler loopt over een groot gebied duidelijk op de kaart. Ontdek haar hoekjes en strippen van de vijand, opgericht op het land van de vrije vlag, waarbij een deel van het Verenigd Koninkrijk. U krijgt een interessante baan hebben, en de weg zal niet lijken saai. Hard, maar zo'n prachtige wereld wacht op zijn heerser, klaar om de macht, wijsheid, zorg, visie en het talent van de commandant te demonstreren.

 

Spelen ook