Game of Empires

Alternatieve namen: Game of Empires

V Middeleeuwen had veel vertrouwen in de goddelijke macht, en u zou hen moeten verwijzen als koffers die bij voedsel of goud zijn aangevuld. Maar alleen de telling is het niet de moeite waard.

bouts kunnen dat niet spectaculair zeggen. Opponenten convergeren zich in open ruimtes aan. Alternatief vijanden uitgewisseld aanvallen, en het leger gedood. Als het volledig in zijn plaats is afgebroken komt een nieuwe ridder met zijn krachten. Dit niveau moet ondersteunen en proberen te verbeteren, om verder te winnen op alle cijfers.

open de deur naar de spannende gameplay Game Empires registratie, en dan in je handen - als je de droom van zijn koning kan vervullen om het land te verenigen en te leiden.

Study gaming features, regeleer de eenheden in de juiste volgorde om het inkomen van de stad op een hoog niveau te handhaven, hun soldaten te verbeteren, betere artefacten te kopen, apparatuur te kopen en ze zullen u verheugen op gevechtssucces.

betrouwbare bondgenoot in het spel van Empires iPlayer ondersteunt in een moment van gevaar, en hoe hoger je status, des te waarschijnlijker zal je helpen door je voeten al hun talenten aan te brengen, waaronder ijsstuur, brandstaking, onverbiddelijke magie.

Way van de speler loopt over een groot gebied dat op de kaart is gemarkeerd. Verken zijn hoekjes en strips van de vijand, die op het land van de vrijvlag staat en deel uitmaken van het Verenigd Koninkrijk. Hard, maar zo'n prachtige wereld wacht op zijn heerser, klaar om de kracht, wijsheid, zorg, visie en talent van de bevelhebber aan te tonen.

 

Spelen ook