Imperia Online

Alternatieve namen: Imperia Online

Empire Online van dorp aan de macht. & nbsp;

Het concept van de strategie is een uitgebreid systeem van acties om de mondiale doelstelling van het gebruik van de beschikbare middelen te bereiken. Browser Game Rijk van de strategie is beschikbaar voor miljoenen spelers online. Een onderscheidend kenmerk van dit project is dat alle actie vindt plaats in real-time, en gebruikers bij het project zijn er meer dan 30 miljoen.

Vanaf play Imperia Online, de gebruiker is niet ingewikkeld inschrijfformulier die bestaat uit slechts drie velden - naam, wachtwoord en e-mailadres. Na deze procedure, de minuut een speler wordt overgedragen in de tijd naar de Middeleeuwen, krijgt een stuk grond met een paar huizen. Opleiding eindigt snel genoeg en heeft de gebruiker geen andere keuze dan te denken en hoe je een succesvolle strategie die het kleine dorp in een groot en machtig imperium zou geweldig transformeren bouwen. Middelen voor het bouwen van een machtig rijk in het project slechts vier namen & ndash; goud, steen, hout en ijzer. Met behulp van de geest, en de beschikbare middelen, zal de speler een lange weg te gaan.

ontwikkelen en te domineren. & nbsp;

Manieren van de ontwikkeling van hun eigen rijk in het spel zijn anders, de spelers zelf bepalen het succes scenario, maar als je niet ontwikkelen op hetzelfde moment alle richtingen, zal de vertekening in de ene of de andere zeker invloed hebben op de kwaliteit van het leven van de burgers. Taken in een project gebouwd op een zodanige wijze dat een middenweg handhaven.

spel Empire Online geeft u de mogelijkheid om gewoon vier activiteiten te ontwikkelen:

  • Militaire Beleid & ndash; een krachtig leger mogelijk de constructie van speciale gebouwen, de ontwikkeling van de wetenschappelijke basis voor het onderzoek naar nieuwe soorten wapens. Een sterke leger kan de speler tot het grondgebied uit te breiden, het aansluiten van de provincie naar de hoofdstad van de staat en om kolonies te vormen;
  • Groei & ndash; verkregen door de winning van hulpbronnen en de beschikbaarheid van voorzieningen. Hoe meer mensen in een virtuele land, des te groter de beroepsbevolking en hoe groter de capaciteit om belastingen te innen. Een andere vorm van inkomen is handel. U kunt ruilen met andere spelers.
  • Diplomatie en geestverwanten & ndash; buren en vrienden op het spel moeten niet alleen handelsbetrekkingen en wegen te bouwen en voor militaire allianties. Deelnemen aan een bestaande alliantie of maak uw speler, en zelfs bijdragen aan de algemene schatkist, maar ontvangt van vrienden technologie, militaire steun, of gewoon geld kunnen lenen.
  • Cultural Development & ndash; je nodig hebt om een mooie stad met culturele attracties te bouwen, het geeft een sterke economie. De speler is niet per se met militaire middelen kan zijn grondgebied uit te breiden, kan de andere deelnemers aan het project willen een sterke rijk mee zonder te vechten.

geweldige mensen Empire Online heeft een andere functie in het daar dynastie heersers, die hun eigen ervaring kunnen verdienen. Elke keizer heeft zijn eigen vaardigheden en sterke punten in elk gebied. Het is opmerkelijk dat deze personages leven in het echte leven, ze zijn geboren, opgroeien, oud worden en sterven. Elke grote menselijk talent om iets, bijvoorbeeld, kan het aantal troepen te verhogen.

In het ontwerp van Empire Online kun je onbeperkt spelen, het spel draait in traag tempo, maar de gebruiker niet moe van lange wachttijden, zolang de ene taak, kunt u veilig andere doen. Spelers in het project in staat zijn om met elkaar te communiceren, te bespreken gemeenschappelijke strategieën, plannen en mogelijkheden van ontwikkeling.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de graphics en het geluid. Uitstekende getraceerd afbeelding en harmonieus geluid ontwerp zal zelfs de meest veeleisende spelers tevreden.

 

Spelen ook