Imperion

Alternatieve namen: Imperion

Game Imperion is een nieuwe massively multiplayer online browser-based strategiespel, dat verwijst naar het genre van de sci-fi. Ruimte zal onder uw controle, als je het spel Imperion spelen! Stort je op een mysterieuze uitgestrektheid van de grenzeloze ruimte voor de slavernij van nieuwe planeten. Imperion spel biedt een van de drie races, waarmee je het pad begint aan de bouw van hun ruimte imperium. Imperion spelen is zo leuk, omdat de strategie heeft geweldige graphics en geweldige gameplay.

Voordat spelen Imperion, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB.

Imperion registratie neemt niet veel van uw tijd en gemakkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item «Gratis spelen»;

2. Geef een naam aan je karakter;

3. Voer een veilig wachtwoord in en bevestig het;

4. Voer e-mailadres;

5. Selecteer "repertorium".

Imperion spel is een sci-fi-strategie. Je zal vechten voor de uitbreiding van haar intergalactische rijk en overheersing in het universum. In Imperion online moet je strategische vaardigheden te gebruiken om de weerstand van de andere spelers en de ruimte controle te breken. Imperion spel biedt u de planeet en de eerste levering van 3 middelen - kristallen, metalen, tritium (voor de Titans) of deuterium (andere rassen), de bouwsector en de kleine capaciteit energiecentrale. U bent uitgenodigd om uit te werken op de training quests Imperion online. In de toekomst zul je in staat om de productie van energie en grondstoffen, proces, asteroïden en kometen te verhogen, bouwen verschillende gebouwen, om ruimte vloot te vechten met tegenstanders te maken, koloniseren planeten spel Imperion. Imperion spel biedt om te spelen voor een van de races: The Titans, Terran en Xena. Xena - is oorlogszuchtig, vijandig ras van Titanen. In de ontwikkeling op basis van genetisch onderzoek, en het winnen is niet sluw of technologie, en de hoeveelheid. Fleet Xenia Imperion online gebouwd in parallel en veel sneller dan andere rassen. Alleen deze race kan een structuur "brein" dat zorgt voor continue monitoring van de planeet tegenstander te bouwen. Aan het Baikonur spel Imperion vorming voor hen beschikbaar 40 vloten, in tegenstelling tot andere Hun strategie spel Imperion simpel: aanval - is de beste verdediging! Titans - is de oudste en wijste mensen, verdedigers van het spel Imperion. Zij bezitten geavanceerde technologieën, hebben een strikte erecode, zodat vriendschappelijke betrekkingen binnen de race. Op Titans Imperion online hebben twee kenmerken: Planetaire schild en de Portal. Ze kunnen overtollige energie op te slaan in de accumulator en kan worden gebruikt voor andere hulpmiddelen. Titanen vechten met vertegenwoordigers van hun ras alleen op schepen "Le Corsaire" in het spel Imperion, aanvallen zijn een complete verrassing voor de vijand. Deze race is het ontwikkelen voor een lange tijd, heeft een laag tarief van de scheepsbouw en de hoge prijs onderzoek vloot te bestrijden, die wordt gecompenseerd door hoogwaardige technologie en een goede bescherming in Imperion online. Terran - een jonge race, die achterblijft in de technologie en won de positie in het universum als gevolg van de Titans spel Imperion. Dit ras past zich aan nieuwe omstandigheden. In het spel Imperion geen lokale valuta, dus je zult ruilhandel sluiten. In Imperion spel niet te vervelen, want spelers kunnen chatten op het forum of via in-game mail.

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags