Alternatieve namen: KF 2, Killing Meel 2

spel Killing Floor 2: een tegen het leger van zombies.

mei 2014 Tripwire Interactive  - ontwikkelaar en uitgever, heeft de aankondiging van de toonaangevende person shooter genre in de richting van de verschrikking, en 21 gepubliceerd. 04. 2015 Het verscheen in het begin van de toegang tot het spel Killing Floor 2. Werk in uitvoering – voor het jaar kwamen drie toevoegingen, en spelers kunnen downloaden Killing Floor 2 met nieuwe personages, gebieden, wapens en vaardigheden.

Met behulp van de Unreal Engine 3, de uitgever biedt om te downloaden Killing Floor 2 voor de PC, maar verklaarde dat de mogelijkheid om  PlayStation 4 is ook de voorbereiding te starten.

Andere kenmerken van het spel zijn een single-user / multi-user modes en Russisch -interface, terwijl de stem is nog steeds het Engels.

 

 

Het verhaal en het spel momenten.

Killing Floor 2 blijft het thema van de vorige serie te ontwikkelen, en nogmaals de spelers in een dodelijke val. Een maand na de recente gebeurtenissen, en daar ben je in het midden van de geïnfecteerde in Europa. Wetenschappelijke experimenten Horzine Biotech Corporation gaf een mislukking, en gingen de straat zombie Toli Toli klonen. Ze worden gedreven door de dorst naar bloed en moord en stoppen van de invasie van monsters kan alleen wapens.

We moeten ingrijpende maatregelen om de orde te herstellen in de besmette gebieden, en de verbinding werkt niet, het leger verspreid, heeft de overheid niet overweg met de situatie en ook gegaan. Overal chaos, en de weinige overlevenden hopen om de held, dat is zeker te verschijnen wanneer het wordt echt slecht te helpen.

Superman die niet bang is om te gaan in de meest vervuilde plaatsen, de heetste punt en vernietig de vijanden van de mensheid alle beschikbare wapens, bestemd voor je wordt. De versnelling je vuurwapens te vinden en dat gebruikt kan worden in close combat. Natuurlijk, de monsters op afstand dicht te gevaarlijk, maar het is onvermijdelijk als munitie liep.

Het gebied van onderzoek en strippen is groot en groeit. Nu verkrijgbaar 8 kaarten:

Igrokam worden gecombineerd in groepen van maximaal 6 personen, het wissen van de kaart door mutanten en bazen.

 • Biotics Lab
 • Volter Manor
 • Burning Paris
 • Evacuation Point
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs
 • Eerst komt een aantal golven van aanvallen mutanten, en alleen als ze weer te geven, is er de belangrijkste vijand. Met elke nieuwe"tide"gevecht moeilijker – verhoogt het aantal vijanden, waaronder nieuwe vormen, die moeilijker te vernietigen zijn.

  om te gaan met de nieuwe plaag, kijkt naar de handelaar ooit weerspiegelen een nieuwe golf van mutanten om meer dodelijke wapens en bescherming verwerven tegen direct contact. Meteen er andere nuttige dingen kan ondersteunen krachten in geval van schade te helpen navigeren het terrein en andere dingen.

  Er is een kwestie van geld, omdat de handelaar niet de kerstman, cadeau en niets geeft. Geld voor u zal geen probleem zijn als je Marksman – vermoord elke mutant brengt u inkomen en waardevolle ervaring.

  Een ander punt dat we moeten niet vergeten, gaande jacht – verwacht niet dat een enorme menigte, zal je snel genieten van alle vijanden en zagrebete poen. Hoe groter uw bedrijf, de meer talrijke leger van zombies, en de bazen zijn ernstiger. Het is de belangrijkste baas van het spel Killing Floor 2 op de PC niet te vernietigen, is het spel afgelopen. Verschillen in de multiplayer -versie en de pijl -modus is niet eenzaam, alleen te hebben om monsters te doden.

  System minimumeisen

  • OS: Windows Vista / 7/8 (64bit)
  • OP 4 Gb
  • Protsessor: Intel Core i5-2500 / AMD FX - 8320
  • Zvukovaya kaart: compatibel met DirectX 9. 0c
  • Videokaart: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
  • Space: 17 Gb
   

  Spelen ook