KnightFight

Alternatieve namen: KnightFight

Online KnightFight - fantastische multiplayer browser game met spectaculaire PvP gevechten. Deze Duitse project, dat in 2007 werd erkend als een van de beste onder soortgelijke browser games. Gebruikers worden uitgenodigd om lid te worden van de meest dodelijke en wrede oorlogen geworden. Je zal fungeren als een ridder. Geschiedenis van het spel vertelt je hoe lang geleden, in de Middeleeuwen, de trouwe volgelingen van de koning van ridders wereldberoemd om hun exploits. Zij vochten voor de eer en waarheid, trouw hun leider geserveerd. Maar al snel een aantal van hen begon te schenden eden en gegevens gewenst onnoemelijke schatten houden. Dergelijke schandelijke gedrag was blijkbaar besmettelijk. Het is genoeg om snel veel ridders besloten dat hen eert kleintjes, is het beter om waardevolle trofeeën en rijk halen. Knights begon het uitvoeren van invallen na bloedige gevechten verdeeld tussen de gestolen kostbaarheden. Deze eigenzinnige personen genaamd de Ridders van de Duisternis. Zo, de Orde van de Ridders als het opgesplitst in twee kamp. Door het starten KnightFight, moet u beslissen over wiens kant act en wat voor soort leven te leiden. Engage in de strijd voor de eer en verkondig het goede of het kwade te beschermen ideeën, verrijkt met behulp van externe problemen. Ga je eigen weg en genieten van de intense gameplay.

In een fantasie wereld zal je registratie KnightFight overdragen. Je moet een formulier invullen met deze velden: E-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord (te bevestigen op de volgende regel). Dan ga akkoord tegenover voorstellen Algemene aankruisen. Na de registratie ontvangt u automatisch een nieuwsbrief van de administratie. Alles wat je ziet, is heel simpel. De systeemeisen maak je geen zorgen. Ze zijn echt laag. De belangrijkste verbinding met het internet en een moderne browser - en u kunt een duik nemen in de aangename sfeer van ongelooflijke avonturen.

KnightFight Na begonnen te spelen, je snel alles uit. Sinds de server-taalproblemen niet zou ontstaan. Dus u werd een echte krijger en moet aan hen opgedragen taken die u uitvoert. Voordat een ridder en een groot aantal banen, maar raak niet in paniek en afzien van de gameplay uit angst dat het al te tijdrovend zal zijn. Geloof me, je meester, ook al dat je niet lang zal blijven hangen in de voorkant van de computer. Genoeg om de held te sturen om de taak uit te voeren, en je bent vrij. Gaan over uw bedrijf, van tijd tot tijd op zoek na een tijdje.

Lijst van de functies dat spel heeft KnightFight en dat zal u niet onberoerd laten. Ten eerste is er een uitgebreid stelsel van avatars. Die beschikbaar is om het uiterlijk van de held aanpassen met verschillende elementen zoals kapsels, littekens, sieraden en andere dingen. Ten tweede, een goede keuze van de apparatuur. U kunt zowel met een hand en tweehandige wapens te gebruiken. Zwaarden, bijlen, armor, amuletten, schilden, ringen - het is slechts een klein deel van het assortiment in-game arsenaal. Ten derde, een fascinerend karakter ontwikkeling. U moet worden gepompt en sterker te worden. Elk succes brengt beloningen in de vorm punten en gouden medailles. Al deze gebruiken om hun eigen prestaties te verbeteren. Ten vierde, een uitgebreid systeem van vechten. Mogelijkheden zijn indrukwekkend. Je kunt het zelf doen om te vechten tegen de gehate vijanden, en deel te nemen in de massa vechtpartijen. Bijvoorbeeld, Guild Wars is zo groot dat je ze zal onthouden voor een lange tijd. Kom op! Onnodig om te doen wegkwijnen van inactiviteit wanneer u een aangename tijd hebben!

Eeuwige strijd met de vijand kant - dat is het lot van de inwoners KnightFight Online. Verdedigen hun principes in bloedige gevechten. Vergeet niet, je hebt geen recht om wanhoop naar de overwinning te krijgen, en daarmee dominantie over tegenstanders! Je lot ligt in jouw handen! Stel dat je geluk altijd lachend!

 

Spelen ook