Knights of Glory

Alternatieve namen: Knights of Glory

Game Knights of Glory - het is een spannend, uniek en heel wondere wereld van computer games online.

Interface game site wordt gepresenteerd in de Arabische taal, zodat gebruikers die niet weten Arabisch, zullen grote moeite met het beheer van de site.

In Knights of Glory registratie vertegenwoordigd direct op de site, maar ook via het sociale netwerk Facebook. Aangezien een groot aantal mensen niet weten Arabisch, aanbevelingen inzake de registratie in het spel Knights of Glory beschreven via Facebook.

Om zich te registreren in het spel Knights of Glory Je moet de volgende stappen in de juiste volgorde doen:

1) Zoek game site Knights of Glory.

2) Ga naar de site zelf op de homepage moet u klikken op de blauwe knop met het teken «f».

3) U zult de Facebook-pagina te zien. Daar klikt u op de knop "Registreren".

4) In de eerste vorm, voer je naam in.

5) Voer vervolgens uw naam.

6) Voer vervolgens uw e-mailadres.

7) Dan weer, schrijf het adres van uw e-mail box.

8) Geef het wachtwoord voor het spel.

9) Kies uw geboortedatum. Datum nodig om voor u te veel interessanter sociaal netwerk.

10) Geef uw geslacht.

11) Wanneer u zich registreert gaat u automatisch akkoord met alle voorwaarden en regels van het spel Knights of Glory.

12) Klik vervolgens op de knop "Registreren".

Registratie is gratis en zal zijn als ze zeggen gebruikers van de site, altijd.

Speel Knights of Glory alleen de leden die zich hebben ingeschreven voor het spel en de volwassenheid hebben bereikt. Ook aandacht besteden aan het feit dat de kracht van uw persoonlijke computer niet minder dan het gemiddelde zou moeten zijn, en uw computer moet worden aangesloten op high speed internet.

In Knights of Glory Je zal spelen in tijden van historische gebeurtenissen. Dit spel vertelt het verhaal van de islamitische verovering.

Game Knights of Glory is een online browser spel met gratis registratie. Het belangrijkste kenmerk - dat is wat dit spel is het eerste spel waarin raakt aan de islamitische veroveraars.

Ook hoeft u geen behoefte aan een extra bestanden (game client) downloaden. U kunt direct spelen via een internet browser.

In Knights of Glory online te spelen moet je de server waarop je wilt spelen, en je moet het type spel kiezen.

Na deze, moet u een betalingsmethode selecteren. Dan zul je de pagina die je nodig hebt om voor de commissie betaling uw naam en wachtwoord in te voeren zien.

Vandaag ziet de release van de iPhone-versie van Knights of Glory online, na de goedkeuring ervan in de App Store van Apple, en het bedrijf beweert dat dit de eerste Arabische MMO op de App Store.

Log in het spel Knights of Glory online en speel het spel in de eerste Arabische spel, waarin de strijd tussen de sultans.

Dompel jezelf onder in de strijd en de islamitische cultuur van het Arabische volk. Verras jezelf ontdekkingen van alle tradities en kenmerken van het spel Knights of Glory!

 

Spelen ook