League of Angels 2

Alternatieve namen:

Game League of Angels 2: drie-dimensionale schoonheid.

Esli u een bewonderaar van het eerste deel van de fantasie verhalen, zal het spel League of Angels 2 u verrassen met nieuwe verbeteringen:

  • Trehmernaya graphics, ongelooflijke dynamiek en indrukwekkende special effects.
  • Meer dan 50 tekens, waarbij een van de nieuwe personages bent u zeker om oude vrienden te ontmoeten.
  • Om een ​​strategie te ontwikkelen en uit te voeren tactiek nog interessanter met nieuwe features werden.
  • Nog meer kerkers bevolkt door draken, demonische wezens, reuzen en andere monsters.
  • engelen deelname aan de gevechten, de pompen en de mogelijkheid om hun eigen competities te organiseren.

Kak zie browser MMO product met stap voor stap acties klaar voor nieuwe uitdagingen te wachten voor ervaren spelers die rush naar het spel League of Angels 2 te spelen, in een poging om te beschermen wat er over is van de oude wereld grandeur.

Vas wachten op een botsing met het kwaad, maar de ervaring, magie, wapens en woede te helpen versla alle vijanden en vechten met de belangrijkste baas. Hij werd nog erger, meer en meer, en het kan alleen samen winnen.

Terug naar de oorlog.

Zelfs onder de engelen van de vrede duurt niet eeuwig. Opnieuw keerde de oude meningsverschillen, in opstand langdurige kwaad ontwaakt demonen van de onderwereld. Lovely Angels: Athena, Moira en Fortuna stichtten hun eigen onafhankelijke koninkrijk - unie geïnitieerd, de Citadel en het Koninkrijk der onsterfelijke goden.

Niemand weet wanneer er vrede zal zijn, maar nog steeds hoop om te leven tot dat punt. In de tussentijd is het noodzakelijk om de brokken te lijmen van het artefact uit de oudheid, maar daarvoor hebben we behoefte aan een nieuwe competitie van engelen.

De eerste belangrijke stap is om League of Angels 2 controleren. Naast een mooie selectie van zijn engel met unieke eigenschappen zijn. Je zult in staat zijn om ze geleidelijk te ontwikkelen en te verbeteren, waardoor nieuwe functies, honen bestaande. Om dit te doen, volg dan de instructies, die op gunstige invloed hebben op de ervaring. Geleidelijk aan, zul je zo sterk dat ze kunnen omgaan met echt gevaarlijk tegenstanders geworden.

Hotya alle engelachtige bevolking van deze wereld behoren tot verschillende facties, het maakt hen niet verhinderen om mee te doen in de competitie voor de beste resultaten. Samen kunt u de afstandsbediening grot bewoond door verschrikkelijke wezens te verkennen, ze te vernietigen, en ontvang een welverdiende award. Na de vijftiende level beschikbaar voor meer prestigieuze dungeon met een bijzonder waardevolle artefacten en schatten zal zijn.

Battle en apparatuur.

Vy'll spelen League of Angels 2, met de mogelijkheid om de PVP Arena bezoeken om een ​​tegenstander shlestnutsya in een duel. Als je spanning en spektakel hunkeren, start een massale confrontatie tussen de groepen, en tot de 20ste niveau te bereiken, heeft u recht op hun eigen gilden te creëren, en het organiseren van massale wreedheden in de kerkers.

Dlya succesvolle passage van de missies vereisen een goede uitrusting, die is onderverdeeld in 4 e kind:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

Uluchshat het op natuurlijke wijze kan worden of het proces versnellen door toevlucht te nemen tot de hulp van de game valuta.

Povysit niveau van de held in de League of Angels 2 iPlayer zal ook helpen sieraden, accessoires en kleding, die zijn bevestigd aan de vleugels, en gloednieuw. Alvorens te onderscheiden van de held in een ander pak, leren al zijn opties. Houd er ook rekening mee dat de bestellingen zijn onderverdeeld in mannelijk en vrouwelijk.

Popadaya in een wereld vol magie, kunt u verwachten geen verrassingen, dus is het een wonder wat er gaande is? Als een van de engelen, zal het toegankelijker geworden, en het is belangrijk om te leren hoe de gave van naar beneden gevallen te gebruiken. Uw angel is sterk genoeg is en in staat is, maar in het gilde wordt het nog krachtiger. Wilt u het bedrijf te verlaten, dan kunt u altijd doen.

 

Spelen ook