Lost Planet

Alternatieve namen: Lost Planet

Game Lost Planet is een multiplayer computerspel. Dit spel is ontworpen in de stijl van shooter en evenementen die plaatsvinden in het in de eerste persoon.

Computer spel Lost Planet kan alleen volwassen spelers downloaden. Voor minderjarige gebruikers toegang tot de wedstrijd is gesloten. Download Lost Planet ¬ kan zijn op een andere site die een dergelijke kans biedt. Bijvoorbeeld kan dit worden gedaan op de stroom.

Je hebt een unieke kans om het spel Lost Planet video te zien. Dit kan op de officiële website van het spel of op youtube. In de video toont de essentie van het spel, zijn personages vertegenwoordigd en andere interessante informatie over het spel.

Lost Planet Deze beoordeling laat u kennismaken met een introductie tot het spel. U leert over de gameplay, de systeemvereisten voor het spel en de belangrijkste spelmodi.

Game Lost Planet onder andere fascinerende hoofdstraat boss fights die zich voordoen op extreme locaties. Je hebt de mogelijkheid om het spel gemechaniseerde pantser controle.

Hier Uw speler is onderworpen aan het verlies van warmte-energie. Dit komt door het klimaat van het gebied waar het gevecht plaats.

Als je verliest al je kracht is, dan is de andere speler zal in staat zijn u een deel van hun energie te geven. Om dit te doen, het spel maakt gebruik van een nieuw wapen waarmee spelers om iedereen in leven te houden.

In spel Lost Planet spelers zullen worden beloond met ervaringspunten. U kunt meer punten verdienen tijdens het spelen in perfecte stijl en gebruik je de extra taken in de missies.

Zodra je het spel af, ongeacht het niveau van complexiteit, kunt u uw personage te gebruiken voor de campagne. Ontvangen hun scores, heeft u de mogelijkheid om te gebruiken om kostuums te openen of maak een volledige aanpassing van een willekeurig karakter.

De actie ontvouwt op E. N. III.

EDN III is een planeet waarop gebeurtenissen plaatsvinden in het spel. Het was een doel, alsmede pogingen tot kolonisatie door de mens, de aarde werd onbewoonbaar.

Het spel heeft meerdere colonizations. Huis kolonisatie - 80 jaar Rechterlijke eeuw.

Dit is de eerste kolonisatie. Veel faciliteiten werden gebouwd om de bevolking te behandelen, waaronder een aantal steden. Kolonisatie bleek succesvol te zijn. Echter, zoals de kolonie begon te groeien mensen worden geconfronteerd met een nieuwe vorm van buitenaards leven, die bekend staat als de Akrid.

Akrid waren duidelijk vijandige kracht, maar de kolonisten had niet sterk genoeg zijn armen naar de Akrid te vechten. Zij werden gedwongen zich terug te trekken uit E. N. III. Tijdens de gevechten, de mensheid ontdekte een nieuw soort energiebron van thermische energie in de organen Akrid.

In spel Lost Planet kun je vechten met verschillende wapens. Dit kan

1. Mes.

2. Vuurwapen.

3. Pistols.

4. Shotguns.

5. Sniper versnelling.

In Lost Planet spel kun je spelen als uw computer voldoet aan de volgende eisen:

1. Intel Core2 Duo - processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (harde schijf).

Stap in de wereld van Lost Planet!

 

Spelen ook