Mass Effect

Alternatieve namen: Mass Effect

Mass Effect - een spel dat werd gedoemd tot succes. Het is gemaakt in de beste tradities van het fantasy genre. Ook al zijn er een aantal gelijkenissen met KOTOR, het project is populair. Daarnaast ontwikkelaars meesterlijk vermomd plagiaat onder een nieuwe grote motor. Graphics in het spel is groot, vechten en schieten realistisch, alle basiselementen van het genre zijn aanwezig in volle - in een woord, gamers klagen er ook gebeurt. Vooruit zal een ontmoeting met de hoofdpersoon, die, vergezeld van een paar collega reist over de uitgestrektheid van de intergalactische ruimte. Bij de verwijdering van uw karakter zal mod genaamd "Normandië" starship.

In Mass Effect pc moet je voor een ontmoeting met bekende dilemma's - de held zal moeten kiezen welke, goed of slecht, van links naar rechts. Op intergalactische conferenties om het lot van de hele planeten en sterrenstelsels te beslissen. Ja, al te serieus, en wat je dacht?

Om het verhaal van je personage te zijn begonnen, zal het nodig zijn, in de eerste plaats, Mass Effect downloaden. Het is genoeg om gelokaliseerde spel te vinden op een van uw favoriete torrents. Dan is alles op de "duim" - kies eerst de persoonlijkheid van het karakter, de samenstelling van zijn unieke biografie en kan veilig op reis gaan. Afhankelijk van wat u de voorkeur aan een biografie te kiezen, zal het spel dialogen, evenals het aantal banen te veranderen. In Mass Effect karakters kunnen behoren tot verschillende klassen.

1. Psionic.

2. Soldaten.

3. Technieken.

Bovendien, de keuze van enkele gemengde klassen beschikbaar.

Editor karakter brengt je een half uur tenminste, maar het is zo efficiënt ontworpen, die hun tijd onopgemerkt zal passeren.

In Mass Effect missie uit het niets. De ontwikkelaars zijn erin geslaagd om het project intrigerend - als het erop lijkt dat zowat alle te binden met geymerstva plot wint dergelijke snelheid dat de game niet zou scheuren zijn ogen. Kan het gewoon niet zwijgen over dat houden aan het einde wacht een echte Hollywood actiethriller, niet minder. Nou, in het algemeen, besef je dat je nodig hebt om het spel te downloaden, kunt u ook niet missen, is het niet?

In Mass Effect wapens helden meest moderne en krachtige. Dus gaan met buitenaardse vijanden zullen heel simpel. Maar maak je niet ontspannen te snel, probeer dan gaan lopen een paar missies. Personages zullen in staat zijn om alle voordelen van de technische beschaving, die sterk te diversifiëren het spel en maken het meer dynamische genieten. Tussen de gevechten, kunt u opdrachten geven aan hun bondgenoten, evenals aanwijzen doelen. Wat waar is is het meest urgent is alleen wanneer ze geconfronteerd worden met deze "moeder der bazen", die voor je open op de hogere moeilijkheidsgraden.

Nou, nog niet klaar om uw collectie van favoriete games van de nieuwe instantie af te ronden? Voor de duidelijkheid, raden wij u aan vertrouwd te maken met magere de presentatie Mass Effect video trailer, die beschrijft in detail alle voordelen van het project.

 

Spelen ook