Mass Effect

Alternatieve namen: Mass Effect

Mass Effect - een spel dat was gedoemd tot succes. Het is gemaakt in de beste tradities van de fantasy genre. Ondanks een aantal overeenkomsten met KOTOR, het project is erg populair. Bovendien, ontwikkelaars meesterlijk vermomd plagiaat onder een nieuwe grote motor. Graphics in het spel is uitstekend, de gevechten en schietpartijen zijn realistisch, al de basiselementen van het genre in zijn geheel aanwezig in één woord zijn, gamers klagen er ook gebeurt. Ahead zal een ontmoeting met de hoofdpersoon, die gepaard gaat met een paar metgezellen reizen over de uitgestrektheid van de intergalactische ruimte. Bij het verwijderen van het karakter zal mod heet Normandië Starship.

V Mass Effect PC je aan moet voldoen met bekende dilemma's van de held zal moeten kiezen welke, goed of kwaad, van links naar rechts. Op de intergalactische conferenties om te beslissen over het lot van hele planeten en sterrenstelsels. Ja, maar al te serieus, en waarom denk je aan?

Chtoby geschiedenis van je helden is gestart, zal het nodig zijn, in de eerste plaats, Mass Effect download. Hiervoor zal genoeg zijn om de verdelingen van het spel te vinden op één van de meest populaire torrents zijn. Verder zijn alle van de duim - eerst de identiteit van uw teken selecteert, zullen de unieke biografie te maken en kan veilig op reis gaan. Afhankelijk van het type van de biografie u liever kiest zal het spel dialogen, evenals het aantal banen te veranderen. In Mass kan Effect tekens behoren tot verschillende klassen.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Krome keuze zijn verschillende gemengde klassen. Editor karakter brengt u een half uur op zijn minst, maar het is zo efficiënt ontworpen, dat je tijd onopgemerkt zal passeren.

V Mass Effect missie uit het niets. De ontwikkelaars zijn erin geslaagd om het project intrigerend maken als het lijkt erop dat zowat alle hoeft te binden met geymerstva plot verkrijgen van een dergelijke snelheid dat het spel zijn ogen niet zou kunnen scheuren. Kan het gewoon niet zwijgen over het feit dat op het einde je bent in voor een echte Hollywood actiefilm is een scherpe, niet minder. Nou, in het algemeen, je begrijpt dat je nodig hebt om het spel te downloaden, kunt u ook niet missen, is het niet?

V Mass Effect wapens helden meest moderne en krachtig. Dus de deal is vrij eenvoudig met buitenaardse vijanden. Maar maak je niet ontspannen te vroeg, proberen om te beginnen met een paar missies passeren. Tekens staat zal zijn om alle technische voordelen van de beschaving, die het spel sterk te diversifiëren en maken het dynamischer te gebruiken. Tussen de gevechten kun je opdrachten geven aan uw bondgenoten, maar ook een doelwit vertegenwoordigen. Wat waar is, is het meest relevant is alleen wanneer zij worden geconfronteerd met een echte moeder bazen die voor je open op de hogere moeilijkheidsgraden.

Nu die nog niet klaar om uw collectie van favoriete games van het nieuwe instantie af te ronden? Voor de duidelijkheid, raden wij u aan vertrouwd te maken met magere de presentatie Mass Effect video trailer, dat beschrijft in detail alle voordelen van het project.

 

Spelen ook