Metal Gear Rising: Revengeance

Alternatieve namen: Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance spel dat uit 19 kwam. 02. 2013 En release van het spel op de PC duurde bijna een jaar tot 09. 01. 2014 wanneer Steam. Nieuwe Metal Gear spel dat werd ontwikkeld door het bedrijf Platinum Games, dat is de auteur van een van de beste slashers van vandaag. Bovendien werd gemaakt in samenhang met Kojima Productions. Als gevolg daarvan krijgen we een computer spel dat alle bekende kanunniken van slashers vernietigt en introduceert een nieuwe multi-layered gevechtssysteem. Als u wilt lezen online Metal Gear Rising: Revengeance beoordeling, het is niet alleen om de mening van critici zien dat Metal Gear Rising: Revengeance - is niet alleen ongelooflijk steil actie in een fantastische universum, maar een vervolg op de geest van alle opgeslagen spellen wijze en lange dialogen codec, evenals bekende personages en tonen van de originele serie. Net Revengeance - is een spin-off als je niet in specifieke termen - bijvoorbeeld, wat het betekent om tak van de belangrijkste verhaallijn met zijn unieke stijl.

Game mechanics is gebouwd op twee pijlers. "De eerste walvis" - een verhaal lijn en productie, "de tweede walvis" - hij Slashers stijl bajonet. De hoofdpersoon heeft de gebruikelijke reeks van aanvallen en wat wordt genoemd de Blade Mode. Overhalen van de trekker, de gamer neemt zijn personage in deze modus, en onmiddellijk rond het vertraagt ​​de tijd, en Raiden lijkt speelruimte.

Vertel me, in een andere computer game kun je vrij rondlopen op de verticale wanden van reusachtige wolkenkrabbers en haasten recht op je raketten en zelfs snijden vijanden, helikopters en gigantische robots in stukken? Immers, als een wapen in het spel is er kibermechi, katana's en allerlei verschillende mes. Net Metal Gear Rising: Revengeance pc

Kan gebruik maken van een dozijn wapens. Vuurwapens held van ons spel niet in de gaten.

Naast de gebruikelijke regime van de aanslagen heeft een zwaard, die kunnen worden gecontroleerd dankzij stakingen de rechter joystick. In deze wijze van aanval is veel meer destructief. Als u vobodnom modus met rekeningen bij de vijanden, krijgt u Points "zandatsu", die in het Japans betekent "Knippen en nemen." Deze punten zijn erg belangrijk, omdat ze toe dat niet alleen de gezondheid te herstellen, maar ook de omvang van het zwaard gratis, het verwijderen van vloeistoffen uit dode cyborgs stekels. Naast Metal Gear Rising: Revengeance PC heeft dubbele machete, die verbonden zijn door de aard van de schaar. Zo kunnen ze worden opgeladen en ze zullen het pantser verwijderen met grote vijanden. Er zijn ook heel zeldzaam voor gaming wapen genaamd sai, die eruit ziet als een kleine drietand dolk en in staat om u te trekken om de vijand, en vervolgens de vijand immobiliseren elektrische ontlading. Trouwens, wapens, die verwijst naar de secundaire, hebben een aantal combo-aanvallen met een set van handige functies.

Als u nog niet besloten of je Metal Gear Rising: Revengeance downloaden, dan adviseren wij u om te vragen online Metal Gear Rising: Revengeance Video, zien dat je gemakkelijker zal zijn om een ​​beslissing te nemen. In veel video's die je zult boss battles zien. En Metal Gear Rising: Revengeance bazen ongelooflijk kwalitatief maakte ook door Platinum Games. Bovendien, na de gevechten met de baas Raiden krijgt een nieuw wapen van enorme vernietigende kracht en ongelooflijke snelheid, evenals andere unieke kenmerken.

Ga naar de officiële site van de game, downloaden het spel en plezier te krijgen van het. Veel succes!

 

Spelen ook