Missie tegen terreur

Alternatieve namen: Missie tegen terreur

Mission Against Terror Online - multiplayer sci-fi actie met de klant gratis model. Dit prachtige first-person shooter die veel sensatie geeft. Gewerkt aan de ontwikkeling van het project bedrijf Kingsoft. En in 2010, MAT spel verscheen op het internet dankzij de uitgever - het bedrijf CIB Net Station. Als gevolg van functies, zoals een enorm arsenaal, verschillende spelmodi, het gebruik van unieke items van apparatuur, Mission Against Terror spelen echt interessant. Het aantal gebruikers groeit elke dag, en vandaag kun je een van hen geworden. Om een ​​lid van avontuurlijke activiteiten te worden, je moet alleen de Mission Against Terror downloaden. Multifunctionele game chat zal u verrassen, en dat u opent ook toegang tot sociale ruimten - extra plus. Welkom in de virtuele wereld, die nooit saai!

Voordat je begint te spelen Mission Against Terror, zou leuk zijn om uit te vinden wat er in deze fantastische wereld. Ontwikkelingen voordoen in de verre toekomst. Tegenover elkaar twee andere zijden. Een van hen probeert om wereld overheersing te krijgen over de mensheid overleven en de andere verdedigt het recht op vrijheid en wil orde te herstellen in de wereld. Het team van vrijheidsstrijders geïnfiltreerd "mishandeld" en is nu heel moeilijk om onderscheid te maken tussen hun eigen geworden. En toch mannen hebben de neiging om niet te gaan om de provocatie. Wat is het einde van het verhaal? Als u snel wilt leren om de gaming community.

Om de gameplay te komen, moet u eerst een account aanmaken en installeren van de game client op je PC. Mission Against Terror registratie neemt niet veel tijd in beslag nemen, en de download proces is vrij eenvoudig. Geen hik zou ontstaan. Zodra de eerste keer jezelf vinden in een onbekende wereld, moeten we het uiterlijk van je personage bepalen. Avatar-systeem kunt u het uiterlijk van de held de manier waarop u wilt. Maar je moet niet vergeten dat voor overwinningen in veldslagen externen genoeg. Zorg moet worden genomen goede outfit. Mission Against Terror spel kun je verschillende wapens te gebruiken. Beschikbaar 18 typen primaire wapens, 3 soorten secundaire wapens, 3 soorten koude wapens en 5 soorten granaten. Dit alles zal verwerven in een speciale winkel. Het belangrijkste is dat de middelen beschikbaar waren, maar zij moeten maken in de loop van de gameplay, het uitvoeren van tal van taken. Maar de verrassingen niet ten einde. In MAT kan online zijn vijand veranderen in een dier (bijvoorbeeld een varken of een schildpad), met behulp van speciale elementen. Dit is waar je veel plezier met volle teugen!

Kan spelen in verschillende modi. Kiezen wat u wilt: single mode training mode Team Battle, team survival mode, survival mode single mode, conquest modus zombies. En zo verder tot de tank gevechten. Probeer alle modes en onder hen zijn er zeker die zal zijn de meest geliefde. Nou, ga je gang! Veel succes! In deze oorlog zonder geluk niet kan doen!

 

Spelen ook