Multiverse Online

Alternatieve namen: Multiverse

Multiverse Online - gratis multiplayer-browser-gebaseerde fantasy role-playing game stijl. Deze buitengewone wereld waarin succes kan iedereen die op zijn minst enige inspanning te maken. U kunt uw eigen imperium te creëren, om een ​​ongekende kracht van het gilde te bouwen en deel te nemen aan spannende tactische gevechten, waaruit een benijdenswaardige intelligentie en moed. Plot van de game is zo vol van diverse evenementen, dat na de eerste paar minuten van de gameplay, kun je niet loskomen. Naast gebouwd gameplay ongebruikelijk is voor een dergelijke browser entertainment: hier kunt u van de ene wereld naar de andere, in plaats van wegkwijnen in een afgesloten ruimte en nadenken over het landschap vervelen. Zo zal je de hemelse uitgestrektheid uitgestrektheid van de zee diepten, tehnofenteziynogo postapokalipisa, zombie horror en andere gedenkwaardige plaatsen te ontdekken. En zelfs als je hangen een beetje langer in een van de werelden dan verwacht, niet hoeft te vervelen. Hoeveel onontgonnen manieren om te gaan, die alleen aan een ongekende wezens die alleen buitengewone mensen die je ontmoet! Voorheen was het alleen toegestaan ​​in mijn dromen, en nu beginnen te Multiverse spelen, doet u dat onvergetelijke reis deeltje van de dagelijkse vrijetijdsbesteding!

U hebt in het spel Multiverse online in te checken, waar je nodig hebt in de volgende velden in te vullen:

- Gebruikersnaam;

- E-mail,

- Wachtwoord (met de bevestiging in de volgende regel)

- Floor;

- Beveiligingscode (met foto's).

Standaard in te schrijven op onze nieuwsbrief e- mail van de administratie van het project, maar een controle dat u akkoord gaat met de regels zelf moeten leveren. Multiverse Online registratie eindigt door op de juiste knop te drukken. Nu kunt u in het universum Multiverse Online gaan zonder extra downloads en installaties. Begin met de eerste test van de strijd, en je zult snel in de tot nu toe onontgonnen virtuele werkelijkheid worden!

Multiverse game heeft hoge kwaliteit graphics, speciale effecten schoonheid, detail elk element van het spel, de verschillende werelden die gebruikers leiden naar de toekomst, geweldige gevechten op de mechanica van Match-3, de keuzevrijheid van de tactiek, de mogelijkheid om het uiterlijk van een personage te veranderen en als een geheel. Maar ondanks al deze voordelen, is het spel niet alleen geen abonnementskosten vereist, dus ook zeer loyaal aan de instellingen van de computer. U kunt genieten van spannende avonturen met behulp van de gemiddelde PC-configuratie. Als alleen er was een moderne browser - en plezier is gegarandeerd!

Voordat hals over kop een duik in de kolkende rond het incident, moet de essentie van het spel zelf te begrijpen. In het multiversum, waar is een actiespel, breidt Crossworld kayadov Rijk. Als nieuwe bewoner van het magische land, join bestaande weerstand krachten en starten een meedogenloze strijd tegen genadeloze vijanden. Om de agressor te overwinnen je constant op zoek naar bondgenoten, informatie verzamelen, geeft om fatsoenlijke armen, pompen kenmerken van de held. Speel het spel Multiverse - betekent om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voeren, inzameling concurreren met dezelfde ambitieuze gebruikers zoals u weet, verdienen een reputatie op te bouwen en ontwikkelen van het kasteel bevat zijn eigen leger om deel te nemen aan Guild Wars! Kortom, geen vrede! Wees geduldig en in staat zijn om de duizelingwekkende hoogten te bereiken! Hoe maak je een meester van het hele vooruitzicht van een fantastische stad te worden? Klop met een onuitputtelijke passie met mobs en andere heren - en dank over u zeker zal uitbreiden naar alle hoeken van de buitengewone universum!

Alles wat er gebeurt in het spel als echte. Zelfs verplaatsen wordt vergelijkbaar met die op de grond in de echte wereld. En nog een leuke verrassing: geen noodzaak om een ​​van de aangeboden klassen kiezen, niet van tevoren te weten of u wilt scenario van zijn lot. U kunt online spelen Multiverse, het vervullen van hun unieke rol variëren afhankelijk van de stemming, onafhankelijk van welke voorschriften zijn.

Laat al uw verwachtingen wordt voldaan, omdat het project is uitsluitend gemaakt voor uw plezier! Veel succes!

 

Spelen ook