MU Online

Alternatieve namen: MU Online

MU Online - multiplayer online role-playing game in het genre van science fiction. Weinigen in de wereld beroemde Koreaanse bedrijf Webzen, besloten om te proberen in een bepaald spel te dwingen. En ze zeker geslaagd. Na MU Online game was niet alleen beroemd, maar ook de massa spel. Ook een groot pluspunt dat je het spel MU Online gratis kunt spelen.

Om het spel te beginnen moet je kijken op de video en screenshots MU Online, en dan moet het spel MU Online downloaden. En nu kun je een duik in de wereld van de fictie.

Voer nu een kort overzicht van MU Online. Laten we beginnen met het feit dat je in de wereld van de MU. De naam van de norm is dat je niet te vertellen dat het niet eenvoudig is en de gewone. Inderdaad het is. Het is allemaal prachtig en geweldig. Voordat u kiezen tussen de drie weergaven van de personages:

• The Dark Knight,

• Dark magician;

• Elf.

The Dark Knight - een belangrijk pluspunt - een krachtige fysieke kracht. Goede gevechten alleen, melee, wapen jongleren, die een enorm assortiment, krachtige armor en sterk in de verdediging heeft.

Dark Wizard - zijn onderworpen aan de elementen - ijs, vuur, bliksem. In staat om te teleporteren, zelfs in het heetst van de strijd, hij is onderworpen aan massavernietigingswapens, met behulp van magie om te herstellen, maar een beetje zwak in melee.

Elf - edfiyka. Unieke klasse, maar de ontwikkeling van verfijnde, best in een afgelegen aanval, fungeert als een arts, komt zowel de bondgenoten en aanvallen. Goed als een team en individueel.

Maar de gameplay van dit spel laat de oprichting van een enkele persoon maximaal acht tekens. In dit geval kunt u proberen een willekeurig karakter. En de meest interessante ding in het spel ook niet een gelijk karakter. Iedereen is anders. Als scheppers bieden een grote selectie van kleding en uitrusting.

Speel MU Online U wordt begeleid door slechts een doel - de strijd tegen de kwade kant, vernietig alle monsters op zijn weg. Maar als te verdiepen, dan natuurlijk je streven om snel naar het volgende hoogste niveau, om deze eigenschappen en vaardigheden te verhogen, een krachtig karakter.

MU Online spel kun je teams maken in twee versies:

• Tijdelijke - Partij;

• Permanent - gilde.

Hier pluspunt is dat je je vrienden kunt bellen en een vriendelijke groep.

Wanneer u het teken te selecteren krijg je in een bepaalde klasse van elke stad. En daar heb je borst ontworpen om uw geld op te heffen.

Gedurende het spel, kan je tal van interessante en fascinerende feiten te vinden.

Ook het spel Mu Online Free geeft u de mogelijkheid om te overleven in het spel, dat wil zeggen, hoeft u niet om echt geld te gebruiken. Maar toch zul je niet rijk gemakkelijk.

Het spel is gemaakt in goede graphics, kunt u eenvoudig onderscheid maken tussen de situatie van de stad. Ideaal getraceerd karakters, niets te aanhangwagens. Geluid geheugen en niet afleiden van het spel.

In het algemeen kun je het spel beginnen met fantastische karakters in hun charmante wereld. Je speelt goed!

 

Spelen ook