Mijn Fantastic Park

Alternatieve namen: Mijn fantastische park

Mijn Fantastic Park - gratis browser spel dat pretpark simuleert. Stel je een helder, mooi, gevuld met gelach en vrolijke piepen Area, waar mensen komen om te ontsnappen aan de alledaagse problemen. Iedereen ooit bezocht een plek als deze, en waarschijnlijk meer dan eens. Je misschien denken dat het spel My Fantastic Park biedt een virtueel bezoek park en rijden op de schommels. Nee, als je zelf wilt, of dat swing te proberen - alstublieft. Maar gebruikers van deze buitengewone spel van plan verstrekkende en grandioos. Nadat u bent hier draaien niet als bezoeker, en de rol van de directeur! Je moet je eigen pretpark te maken en vervolgens, wat leuk het zal zijn, hoeveel van hen zal zijn, en wat het kan trekken publiek - is alleen afhankelijk van jezelf. Word meer moeite om te maken, hoe aantrekkelijker je creatie voor de mensen. Maar aan kinderen, volwassenen en zelfs ouderen aan te trekken - dit is uw belangrijkste doel. Wat een genot om op je, zelfs als mooi en vol briljante ideeën van het project zal niet populair zijn, maar op het grondgebied van uw bezittingen zullen worden verlaten en somber?

Doe mee met een spelletje My Fantastic Park - een deur naar een wereld van plezier en een goed humeur. Het invullen van een paar velden, de functie van directeur krijg je en om hun eerste opdrachten beginnen. Naam, wachtwoord, e-mail server: Mijn Fantastic Park registratie moet de volgende informatie nodig. Daarnaast moet je de regels gelezen en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy-beleid. Nu kunt u genieten van de gameplay in de browser, zelfs als uw computer niet voldoet aan de hoge en de systeemparameters.

Beginnen met het spel online My Fantastic Park spelen, zul je jezelf op een verlaten deel van het park. Hier dan zal haar activiteiten uit te breiden. De eerste twee uitgelijnde attractie - en deze plek is niet zo triest. Uitbreiding van een van hen - en de eerste bezoekers kijken terug met rente op nieuwe wonder dat je bent. Klik vervolgens onder je streng toezicht gaat alles op rolletjes. Verdeling van het park in zones. Instellen van verschillende attracties, variërend van kleine en eindigend schaal. Tent schietwedstrijd, rollenbank, speeltuin, poppentheater - dit alles is nog maar het begin. Na verloop van tijd zul je en oldtimer en de kamer van lachspiegels en een magiër, en Space Shuttle, en achtbanen en horror weg en circuit. Waarom niet een echt paradijs? En de eigenaar van dit alles - u.

Probeer heerschappij deftig uw omgeving. Bijvoorbeeld, geeft u 200 eenheden zandweg. Natuurlijk moet het worden gebruikt voor de uitkering, namelijk het recht om bij te leggen voor de bezoekers van de attracties. Vergeet niet om meer kiosken te installeren, ze zal zeker in de vraag. Vergeet niet dat je dat doet, is dit niet in het belang van jezelf en voor de mensen. Uw succes vymerivaetsya precies door hoe veel mensen die geïnteresseerd kunnen zijn. Zoals u weet mensen zo verwend nu en de voordelen van de beschaving, zodat ze allemaal serveren de meest spectaculaire!

Mijn Spel Pretpark onontwikkeld zodat de inspanningen geïnvesteerd terug naar je honderdvoudig. Immers, de bezoekers niet alleen gaan er bij bosjes, en betalen voor het plezier park dollar die verder gaan in je zak. Winst maakt je zelfvertrouwen en een goede stimulans om hun kroost te verbeteren.

Om te spelen Mijn Fantastic Park moet je eerst te voeden. Want zonder het te bouwen en ritten te ontwikkelen? Middelen worden verdeeld in vier hoofdtypen:

- Bouwmaterialen (steen, metaal, verf);

- Onderdelen (machines, motoren, elektronica)

- Het idee (creatieve ideeën, plannen, onderzoek);

- Natuur (natuurlijke materialen, planten).

Zodra het spel Pretpark vereist grondstoffen, dus er zijn manieren om de productie ervan. Hoe kunnen we goed te krijgen? Ja, heel anders, verzamel grondstoffen die door de bezoekers, in een poging om de aangelegde boosters juiste kaarten, die kunnen op de loer in sets van grondstoffen, compleet opdrachten raden en omhoog niveaus in ruil voor geschenken, pick-up materialen tijdens het reinigen obstakels, zoals stenen en wortels, spelen Rad van Fortuin. Daarnaast is er de mogelijkheid om premium valuta (ruiten), die wordt uitgewisseld voor grondstoffen te kopen.

Start Mijn Fantastic Park om nu te spelen en te beseffen dat deze rente is boordevol gameplay-elementen. Je zult nooit te vervelen! Zorgen over toenemende factor entertainment attracties boeien, zodat de tijd gaat snel voorbij. Upjers bedrijf deed alles voor uw plezier! Dus haast dezelfde ijver aan de makers te beoordelen!

 

Spelen ook