Navy Field

Alternatieve namen: Marine Field

Online NavyField - dit is een massively multiplayer online game. Spelen krijg je tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar je nodig hebt om de vijand vloten vechten.

Je moet een commando vloot kiezen welk land - de Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Frankrijk, Italië of de USSR.

NavyField u kunt downloaden op de officiële website van het spel gratis.

NavyField registratie niet veel van uw tijd in beslag nemen, moet u:

1. bezoek de officiële website van het spel;

2. Maak uw account;

3. Voer uw login uitgevonden;

4. voer het wachtwoord bedacht;

5. Voer uw e-mailadres.

Dan kan je het spel start, voor deze op de home page, voer uw gebruikersnaam (ID) en wachtwoord (password).

Aan het begin van het spel krijgt u de kans om een ​​van de spelmodi kiezen, dit zal afhangen van de keuze van het schip en de strijd zelf. Je zult in staat om te vechten als een fregat en een onderzeeër. Strijd kan optreden op verschillende momenten van de dag. En heb je ook de mogelijkheid om te kiezen om een ​​vijand vast te leggen haven, waar moet u beslissen om uw poort of poort te beschermen om vijanden aan te vallen. Ongeacht de mode selectie punten voor de strijd geteld als elke speler individueel, en elk team als geheel. De winnaar is het team dat de meeste schade aan de vijand of volledig vernield zijn vloot deed.

NavyField je kunt spelen als jezelf of samen met je vrienden, kunt u uw eigen gilde en aanval tegenstanders te creëren.

Om je vijanden te verslaan moet je niet alleen een goede vloot, maar ook weet dat de basiscomponenten van zijn hart.

• motor;

• FCS;

• armor;

• wapens;

• munitie;

• torpedo;

• vliegtuigen voor de marine.

Motor - er zijn veel variëteiten in de marine, maar de keuze van de motor is afhankelijk van uw stijl van spelen, altijd moet je de motor op uw boot te vervangen.

FCS - Tweede, een belangrijk onderdeel van uw boot dankzij FCS kun je de wapens op het schip, heeft zijn eigen FCS kenmerken en eigenschappen en elke soort is geschikt voor verschillende klassen van schepen.

Armor - noodzaak om aanvallen op het lichaam van uw schip te voorkomen, kan het pantser veiligheid als het dek en het schip over in het algemeen.

Wapen - een belangrijk onderdeel van een voertuig zonder wapens die je kon niet deelnemen aan de gevechten b, zijn er drie soorten wapens: normaal (pistool), lange afstand wapen voor gevechtsvliegtuigen.

Munitie - veelal schelpen op het pistool, ze komen in vier soorten, afhankelijk van het type van koopvaardijschepen.

Torpedo tubes - u kunt uw schip zeemijn uit te rusten, torpedo verschillende instellingen.

Vliegtuigen - Vier typen vliegtuigen voor de marine, ze zijn ontworpen voor verschillende doeleinden, of af te leiden dat de tegenstander bombarderen zijn vloot, maar we moeten niet vergeten dat de hoeveelheid brandstof die ze niet onbeperkt zijn.

NavyField online is vol van een verscheidenheid van kaarten, die zal variëren afhankelijk van wie je vecht.

Game NavyField dompelen je onder in de wereld van echte gevechten van de Tweede Wereldoorlog en je zult in staat zijn om de loop van de geschiedenis veranderen.

 

Spelen ook