Overlord Felovship van Evil

Alternatieve namen: Fellowship of - Evil Overlord

Game Overlord Fellowship of Evil: evil returns.

10.000.020. 10. 2015 verliet het spel Overlord Fellowship of Evil in het genre van role-playing blockbuster, steeds een verlenging van de vorige delen. Ontwikkelaar Codemasters zei dat dit soort experiment voor de terugkeer naar de klassieke oorsprong van gaming technologie.  

Gamers zie de situatie van bovenaf, en kunnen niet aan herziening van een breder gebied van de actie. U kunt afzonderlijke campagne plaatsen of samen te werken met vier vrienden voor het doorgeven van een joint. Ontwikkelen elementaire speelgoed voor de meest populaire platforms:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • 4.
 • PlayStation

Mnogie die Overlord Fellowship beheerd van het Kwaad te downloaden en het uit te proberen, uitgedrukt verschillende meningen, en niet alle waren tevreden. Nemen om de aandacht van de vordering, de auteurs beloven een bijgewerkte versie, die zal worden gecorrigeerd de verkeerde tijd later vrij te geven.

 

 

– Jouw rol is eenduidig ​​waar het kwaad!

Als je gewend bent om te kiezen tussen armor en glinsterend in de gloed van de ridders en hun tegenstanders – Knights ook, maar niet zo stralend, de ontwikkelaars van deze leuke besloten alles voor u, zodat alleen aan de krachten van het kwaad te controleren. En het zal niet mengen, het is een glimp van de magere gremlins met begerige ogen. Dat deze schoonheden en je moet beheren, als je downloaden Overlord Fellowship van het Kwaad.

In het vorige deel gremlins (ze volgelingen) hebben hun meester verloren – Dark Lord, en te doen herleven het ontbreekt aan vaardigheden. Ze hebben lang geleden pesten, kijken naar de blije gezichten van de boeren, groene weiden en geurige bloemen fladderende vlinders. Lang als godslastering de donkere ziel, en de stam gremlins gegaan in de grot niet kunnen verdragen, vond hij een boek van oude spreuken   de vier dienaren van de duisternis genoemd.

Risen demonen onaangenaam werk – vernietigen de mens heeft geschapen om de wereld van de chaos te maken, om schrik inboezemen in de zielen van mensen. Pas nadat alle voorbereidingen je opnieuw kunt proberen om de Dark Lord herleven, maar voor nu kunt u verwelkomen vier monsters:

 • Vsesilnaya necromancer eens ten onrechte ritueel gehouden en het werd opgeblazen, maar nu is het terug in het bedrijfsleven;
 • Ustrashayuschy krachtige krijger in zijn tijd nog niet in geslaagd om de stenen trollen vallen, en stierf, maar is nu terug;
 • Zlobny dwerg werd vermoord door een lid van de Brotherhood of Evil;
 • Temny elf werd getroffen – dwerg zijn meest onverzoenlijke vijand.

toegekend aan elk personage zijn eigen rol in de nieuwe geschiedenis van de Overlord Fellowship van het Kwaad op de PC. Ze vallen in een frontale aanval, bedienen van een afstand, magie gebruiken en een verzwakking van vijanden. Dat ze sterker geworden, moeten we hun vaardigheden te ontwikkelen door het sturen in een gevecht dat genoeg zal zijn. Binnenkort zal het mogelijk zijn om hun talenten aan te vullen met extra vaardigheden om verschillende wapens en uitrusting uit te rusten.

Vergeleken met de vorige Overlord FOE delen, zien we verschillen in de principes van de militaire actie – eerder de nadruk op massa zavarushku nu helden kregen hun eigen kwelgeesten mignon met een eigen set van eigenschappen die ook kan pompen.

Bleef

en zwarte humor die zo onder de indruk van de spelers,   en bewapend hen, samen met wapens, kunt u naar het dorp om deel te nemen aan de plundering, de vernietiging van de mensen thuis, de vernietiging van vee en slavernij mensen. Laat iemand en gelooft dat Project Overlord is een beetje rustiek, in de dynamiek van onheil en hij niet weigeren.

Minimale systeemvereisten

 • OS: 64 bit / Windows 7 (en hoger)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Series / AMD FX -serie (beter)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (beter)
 • Mesto schijfruimte: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Spelen ook