Fantomers

Alternatieve namen: Fantomers

Igra Phantomers overleven en de wereld te redden.

Novaya multiplayer online game Phantomers gamenet bieden een kans voor alle fans van de militaire gevechten deel te nemen aan de strijd voor het heil van de vertrouwde wereldorde. Het spel verhaal vertelt over de oorsprong van de geheime organisatie Knosis tentakels van terroristische groeperingen verspreid over de hele wereld. De leiders van organisaties op zoek zijn naar door middel van militaire staatsgrepen uw eigen orde te stellen en om de macht te grijpen in de wereld. De Verenigde Naties door middel van haar eigen Intelligence Bureau opzetten van een particuliere militaire onderneming Phantomers, die vrijwilligers en geregelde troepen bevat van over de hele wereld. Het doel van de inter-etnische leger is aan alle leden Knosisa en hun leiders te vernietigen.

Igrok het aangaan van het leger onder de auspiciën van de Verenigde Naties en werd een van de mannen die orders van bovenaf gaf, is het noodzakelijk om te gaan met de missie om schoon te maken gebieden van de terroristen in verschillende landen. Deze first-person shooter zal een gevoel van de werkelijke aanwezigheid op het slagveld, waar de soldaten uitgerust en tot de tanden gewapend met de nieuwste technologie, in de buurt van de kogels vliegen geven, maar als gevolg van de dichtstbijzijnde hoek kan bestrijden vijandelijke drone vliegen of breken mij ontploffing van die kan geweldig doen gat in de muur. Speciale operaties worden uitgevoerd in de hele wereld, zullen de spelers naar de jungle en de woestijn te krijgen, zullen ze moeten waden door de wilde bossen en om te vechten op straat. Locaties zijn wordt niet alleen de goed bewapende vijandelijke strijders, soldaten overal verwachten gevaarlijke vallen en vakkundig geplande sabotage.

Poprobovat zichzelf als een goed opgeleide beroepsmilitair kan zijn, alleen als Phantomers downloaden als de game client, het is een uitstekende kwaliteit graphics, realistische personages die fungeren als echte mensen, veel moderne wapens en uitrusting strijders. Muzikale begeleiding en geluidseffecten zorgen voor een unieke sfeer en de illusie van het zijn op een echt slagveld.

Obzor spelletjes Phantomers.

Skachat Fantomers spel kan op vrijwel elke computer, omdat het geen speciale systeemvereisten voor de hoeveelheid geheugen en vrije ruimte nodig op uw harde schijf, loopt zelfs met oudere versies van Windows XP. Krijgen in het spel voor de eerste keer, krijgt de gebruiker kennis met zijn eerste karakter, zijn naam is zijn bijnaam. Zoals voor de beginnende Bijnaam goed bewapend, heeft hij in het arsenaal van een pistool, machinegeweer en sniper rifle, is het niet het overwegen van een tactisch mes. Vervolgens hebben opgedaan gevechtservaring, spelers zullen worden geopend en de andere vechters:

  • Viktoriya, ze is een jong meisje uit Rusland, een vrijwilliger in haar uitrusting omvat beschermende drone;
  • Molot vechter uit de Verenigde Staten, het gebruik van touch-minuten zijn voordeel;
  • Voron, huurlingen uit Algerije, gaf hij subversieve drone;
  • Chernaya kat, speciaal agent oorspronkelijk uit Indonesië, de veiligheid torentje armen;
  • Bishop, Europeanen uit Nederland, een beroepsmilitair van de NAVO, gebruikt meesterlijk een granaatwerper.

Phantomers spel, waarin de behandeling niet minder divers dan de locatie en de soldaten, alle zes van hen - de strijd om zelf stelt ons in staat om de persoonlijke kwaliteiten om te winnen in de modus die u wilt verzenden naar het licht van een bepaald aantal vijanden te ontwikkelen. Team Deathmatch kun je vechten met een groep andere spelers zitten in de voorkant van de monitor. De ondermijning van een van de soorten van de strijd, spelers tegen elkaar strijden, het doel van de ene groep naar de vijandelijke positie te ondermijnen, en de andere om je eigen basis te beschermen. De rest van de functies ondersteunen ook de interactie tussen spelers, waarbij de winnende team van de overlevenden.

 

Spelen ook