Resident Evil 5

Alternatieve namen: Resident Evil 5

Resident Evil 5 game - multiplayer computer third-person shooter. Fabrikant bedrijf investeerde maximale inspanning en ziel, maar wat gebeurde op het einde is niet erg blij met de fans. Spel Resident Evil 5 is een van de grote stukken van de zogenaamde games van de serie Resident Evil. De reviews zeggen dat dit vrij veel als haar vorige Resident Evil 4. Maar het is ook een fascinerend gevecht met slachtoffers van het virus.

Game Resident Evil 5, zoals elke computer spel, moet u een bepaald proces hebben voordat het spel begint. Gelieve Resident Evil 5 game download, en dan overgaan tot de gameplay.

Moeten aandacht besteden aan het verhaal lijn van de gebeurtenissen in het spel. Immers volgde na het incident in verband met de proliferatie van T - virus. Deze verschrikkelijke fictieve gebeurtenissen zich ontvouwen in 2008. In verband met deze dienst organizovuetsya B. A. En je fungeren als een vertegenwoordiger.

Resident Evil 5 je begint te veel na kies je personage te spelen. En hier zijn ze als zodanig gepresenteerd:

• Albert Wesker;

• Chris Redfield;

• Sheva Alomar,

• Riccardo Irvan;

• Josh Stone;

• Jill Valentine;

• Excella Giono.

Albert Wesker - de toonaangevende antagonist en een ervaren kapitein detachement van de militaire dienst. Albert bondgenoot van een van de farmaceutische bedrijven.

Chris Redfield - de hoofdpersoon in het spel. vertegenwoordiger van B.

Sheva Alomar - de agent organisatie B. Een part-time en workmate Chris.

Riccardo Irvan - negatieve karakter - bio - terrorist, werken voor een farmaceutisch bedrijf.

Josh Stone - Vertegenwoordiger B. , Supreme dan Sheva Alomar.

Jill Valentine - Irwin's bodyguard. Meisje met genoeg originele kostuum arts.

Excella Giono - de leider van een farmaceutisch bedrijf, een negatief karakter. Mooi en arrogant persoon.

Voor verdediging en aanval in het spel Resident Evil 5 wapen wordt gepresenteerd in de best mogelijke manier. Voor het gebruik van een grote verscheidenheid aan soorten vuurwapens: pistolen, shotguns, machinegeweren, geweren, pistolen, granaatwerpers, machinegeweren en taser. Meer en wapens enkel apart voor Sheva.

In de rol van je vijanden zijn de mensen die agressief zijn tegen alle - Maggini. A, respectievelijk, nadat zij werden deze virussen.

Uw belangrijkste doel - te vernietigen de farmaceutische Mangini en graven, en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Door het motief van het vorige spel is verdeeld in verschillende kleine stukjes en zes grote hoofdstukken. Afgerond hoofdstuk, kunt u opnieuw af te spelen, eventueel toenemende complexiteit.

Voordat het spel, raden wij u aan de herziening van additieven lezen om Resident Evil 5 video's te zien. Dit zal helpen om kennis te maken met het spel voor de start van de gameplay.

Dan kun je Resident Evil 5 downloaden op de site. U kunt ook vrienden uitnodigen en spelen online netwerk dat deze versie maakt.

Merk op dat graphics van de game verbeterd, maar de zwakke punten Resident Evil 4 leende ook dat is niet erg blij.

Goed je speelt!

 

Spelen ook