Risen 3

Alternatieve namen: Risen 3

Projecten als dit kan niet onopgemerkt. Aanvallers en de nieuwsgierigen hackers proberen om op zijn minst enige nuances vrij te geven. Risen 3 - een spel dat nooit alleen gelaten in de gaming wereld voor een minuut. Het is logisch dat na gamers hebben geleerd over het begin van het project, lanceerde een aanval op het bedrijf de servers van Piranha Bytes. Een andere poging om uit te vinden op zijn minst een beetje interessante informatie was niet succesvol. Na het lek ontwikkelaars hadden geen keuze als je persoonlijk vertellen wat voor soort project ze koken en welke innovaties gamers klaar moeten krijgen.

In het officiële persbericht voor de game Risen 3 pct makers van het project werd verteld dat na de voltooiing van alle werkzaamheden en formele stadia van het testen, zullen de spelers te maken hebben met de wereld van handgemaakt. Alle handelingen die een gamer zijn eigen unieke effecten zal hebben, dus je moet zeer zorgvuldig en aandachtig te spelen. In de gecreëerde virtuele wereld, zal de speler beschikbaar is voor onderzoek bijna elke centimeter zijn. Dit zou een groot project afgerond door alle regels van het rollenspel zijn.

Officiële output van het project is gepland voor augustus 2014, zodat fans van het genre hebben tijd voor te bereiden. Voor de ontwikkeling van het spel vaardigheden kunnen zelfs proberen om de vorige twee delen passeren - ervoor dat je iets om ze te onthouden. Deze training zal helpen in de toekomst, zodra de mogelijkheid om te downloaden Risen 3, om hun beste kant te laten zien.

Bereid je voor om de belangrijkste focus van het spel wordt in plaats gevestigd op het studiegebied. Als je denkt dat de ontwikkelaars, kan de verrezen 3 alle eigenaren van personal computers en de Xbox en PlayStation spelen. Waarschijnlijk om de toegang tot het spel te winnen zal zijn distributies met bekende portal voor het downloaden van bestanden - Steam.

Ontwikkeling in de verrezen 3 video's wezen op de beste graphics engine. Dus, zeker, zal kijken naar dat. Ondanks het feit dat van tijd tot tijd, de spelers hebben nog steeds te maken met laadschermen, hun verschijning tijdens het spel geminimaliseerd. Alle belangrijke gebeurtenissen van het spel vinden plaats in Europa, de Middeleeuwen tijden commercials. Tijdens de reis heeft u ook tot de landen van de Middellandse Zee en de tropen bezoeken. Men kan het niet helpen om onze review van Risen 3 herinnering dat alle belangrijke locaties handmatig geregistreerd, zodat ze er uitzien, natuurlijk, zal gewoon prima blijven! De ontwikkelaars beweren dat het project wordt uitgevoerd in de grootste ter wereld dat de studio ooit heeft te maken gehad met.

Zoals de hoofdpersoon zal een gloednieuwe uitvoeren - gamers onbekende personages. In het verhaal in het begin van het spel heer van schaduwen absorbeert de ziel van de held. De belangrijkste taak van de speler met behulp van wapens Risen 3 grote verscheidenheid van soorten, om te helpen de hoofdpersoon om zichzelf te vinden - naar de donkere of lichte kant aan te sluiten. Uw reis zal vol risico en mysterie, en de weg zal ontmoet veel onaardse wezens en bekende gezichten!

 

Spelen ook