Rising Cities

Alternatieve namen: Rising Cities

Game Rising Steden - gratis browser-based strategie ontworpen om steden te bouwen. Simulatieactiviteiten maatregel biedt spelers de kans om Rising Steden online te zetten en hun geesteskind eigen ideeën over verbetering van de stedelijke infrastructuur. Over haar activiteiten en zorgen voor een fatsoenlijke levensstandaard voor de inwoners van uw stad, zult u zeker het respect te winnen en zijn beroemde verstandig eigenaar. Virtuele maatregelen beginnen hun taken zonder eerst vermoeiende verkiezingscampagne, heeft hij niet nerveus over genoeg stemmen om mensen en zinloos beloften te voeden zijn. Nee, er is geen plaats voor lege woorden! U moet zich in de praktijk bewijzen en al dat politici in het echte leven belofte te vervullen. Het erover eens dat niet alleen na te denken over hoe je zou hebben gedaan, hoe zou berekeningen maken als proberen aan de eisen van het publiek te voldoen. Het verzorgen van de mensen, zal je niet boos blijven. Scherpzinnige en slimme strateeg kan een echte tycoon iedereen geworden zonder pijn.

Om te laten zien wat u kunt doen, ga dan naar de site van de game, waar wacht Rising Steden registratie. Play Rising Steden vanaf elke computer dat dergelijke parameters voldoet

  • OS Windows
  • Processor 800 MHz Intel Pentium III
  • Compatibel met DirectX 9. 0 audio-en video-kaart
  • RAM minimaal 1 Gb
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • High-speed Internet-verbinding

Doe mee met het spel Rising Steden passeren onder uw controle van het grondgebied, voert na de gebruikersnaam, wachtwoord, e -mail, datum geboorte en ga akkoord met de regels van het project. Daarnaast wordt er voorgesteld abonnement interessant nieuws op de hoogte van diverse updates te houden.

Begin klein en geloven dat na verloop van tijd, trots op hun prestaties kunnen zijn. Start zal meer succes hebben als Rising Steden spelen beginnen met een starter kit, die wordt verkocht in het hoofdmenu "City Hall." Het is vermeldenswaard dat de prijs is betaalbaar, dus doe jezelf niet verloochenen. Wees niet bang van schijnbare moeilijkheden. Moet je zeker gaan niet alleen met de bouw van een residentieel complex, maar zal alle nodige faciliteiten voor productiedoeleinden, entertainment faciliteiten en andere soorten gebouwen te bouwen. Doorgaan met de infrastructuur naar een kleine stad ontwikkelen veranderd in een enorme metropool! Hoe hoger het niveau van ontwikkeling, hoe meer je zal bewoners. En het aantal mensen dat het vullen van de schatkist via belastingen en andere bijdragen factor is afhankelijk van uw welvaart. Deze relatie is logisch en voor beide partijen voordelig. Rijker dan jezelf, hoe meer kansen en mogelijkheden om hun taken kwalitatief manager vervullen.

Leer hoe om geld te investeren. In de industriële sector in werking moet worden gesteld een houtzagerij, boerderij, een steenfabriek, een bakkerij, een brouwerij. Energie complex en vervoerssysteem vereist ook investeringen. Positieve invloed hebben op de staatsfinanciën handelsbetrekkingen met het liggen in de buurt van steden. Samenwerken met andere maatregelen voor het lenen van de economie, namelijk de verkoop van hun goederen en het verwerven van de noodzakelijke dingen aangeboden buren.

Speel spel Rising Steden onmogelijk zonder middelen. Bijvoorbeeld, mensen moeten dergelijke voedingsmiddelen zoals aardappelen, tomaten, granen. Een tegel is nodig voor de bouw, hout balken, platen, tegels, bakstenen. Draag zorg voor de voorraden van de middelen die uw plannen kunnen worden gerealiseerd zonder problemen!

Met betrekking tot het uiterlijk van de stad, is het vermeldenswaard dat na verloop van tijd verandert aanzienlijk. Immers, als in eerste instantie alleen beschikbaar eenvoudige constructie, met de tijd kunt u overgaan tot de bouw van luxe gebouwen. By the way, zal dit alles moeten eerst stroylitsenziyu, en dan aan de slag.

Rising Steden online kunt u verschillende activiteiten uit te voeren. Voor dit doel moeten de voorkant, die, zoals alles, vereist in goede staat zijn. Tijdens het evenement kunt u een goede beloning krijgen, en het, dubbel blij.

Tackle nu fascinerend tijdverdrijf. Ervaring opdoen om een ​​briljante manager en gewoon een geweldige gastheer geworden. Je geluk en goed humeur!

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags