Scherven van de Dromen

Alternatieve namen: Scherven van de Dromen

Scherven van het Dreams online - is een gratis browser-based role-playing game, gemaakt met behulp van flash. Het spel vereist geen download client, maar kansen te geven en het verbeteren van de spelletjes kleurrijk ingericht, werd een client programma, die, indien gewenst, kan worden gedownload ontwikkeld.

In Scherven van het Dreams online game duik je in een donker en eng virtuele wereld, gevormd na de verwoestende universele catastrofe, waar de confrontatie tussen de twee partijen, die worden aangeduid als het Rijk en Heath, waartussen de eeuwige haat en vijandschap.

Om in deze wereld aan te gaan, moet u in eerste instantie in het spel Fragmenten van dromen worden geregistreerd. U moet uw e-mail en wachtwoord in te voeren om de voorwaarden van de registratie te accepteren.

Na Scherven van de Dromen, krijg je in een spel waar je wordt aangemoedigd om de eerste rij-baan die u laat kennismaken met de basisprincipes van het spel en de interface passeren. Deze job geeft niet alleen praktische vaardigheden, maar ook een voldoende hoeveelheid ervaring.

Scherven van het Dreams online spel biedt je een character class voor svogo kiezen. Hen in dit spel, slechts vier voor elk van de strijdende partijen (4 klassen voor het Rijk en voor rang 4 Wasteland): Warrior, Thief, Priest, Mage en.

Speel Game Scherven van de Dreams online, je kunt je GRATIS om tien levels om je klas aan de Academie (Dorp van Mist) veranderen. Na de tiende niveau, voor een verandering van klasse, moet u een bepaald bedrag te betalen.

Dus, nadat je al bekend bent in de Scherven van de Dreams online en bereikte het tweede niveau, krijg je naar het dorp Mist, waar het al voor u bereid een veel banen. Hier kunt u uw diensten avonturier Hunter, Smid, louche figuren, vissers, herbergiers, en minister van Dorion bieden. Daarnaast maak je kennis met Sage ukoma, oude mijnwerker en oude Caspar, die woont in de buitenwijken. Succesvolle uitvoering van hun taken zal u de mogelijkheid om dicht bij de overgang naar het volgende niveau te krijgen geven!

Op het vijfde niveau, zul je hun eerste punten die kunnen worden verdeeld tussen de parameters te krijgen.

: Door het wijzigen van deze instellingen u het karakter van de volgende kenmerken van invloed

Vermogen - dit vermogen raken melee en de totale capaciteit van het karakter;

Agility - een kans en ontwijken kans op het doorgeven van de speler kritische staking;

Build - invloed hebben op de algehele gezondheid en uithoudingsvermogen;

Hit - een kans om te raken met melee (voor alle spelers) en varieerde (voor bogen en een aantal spreuken)

Good luck - is het cruciaal staking kans en verhoogt de kans op het krijgen van de productie van monsters / kisten;

Intelligentie - is de totale hoeveelheid mana karakter.

Alle voorgesteld in Scherven van het Dreams online game quests zal je niet alleen een stevige hoeveelheid ervaring en geld, maar ook een verscheidenheid van dingen die verder playthrough vergemakkelijken geven.

Scherven van de Dromen in het spel zal zeer interessant, want op dit moment voorzien veertig karakter niveaus.

Speel het spel online Scherven van de Dromen, moet u naar de kerker - dit zijn locaties waar er zeer ernstig monsters, het verslaan van dat u een vergoeding ontvangen in de vorm van een rijke mijnbouw en awards voor de job.

In Scherven van de Dromen spelen aangeboden in verschillende versies Dungeons

Dungeons voor een single-pass - bestemd voor de single player, maar het moet worden opgemerkt dat er vecht harder gevechten op het oppervlak. Hier Monsters sterker, ze hebben vaak unieke vaardigheden en aanvallen in groepen.

Groep kerkers (niet alleen ontworpen voor passage) - je nodig hebt om een ​​groep spelers het gewenste niveau te monteren, om voorraad op een verscheidenheid aan drankjes en eten, en dan kun je op avontuur.

Speel Scherven van de dromen, het karakter die een bepaalde hoeveelheid van robijnen, kan een clan te maken, maar het kan zijn de enigen die aan een van de zijkanten (Empire of Wasteland) behoren. Houd in gedachten dat de clan om de speler aan de andere kant is het onmogelijk te nemen, evenals de richting veranderen, terwijl in de clan. Dit kan alleen worden gedaan na de release van de clan.

Aan het einde van de review zal ik dit zeggen: het spel verdient aandacht en Scherven van de registratie Dreams zal u toelaten om een ​​duik in deze fantasie wereld!

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags