SOUL

Alternatieve namen: SOUL

Als je een fan bent van 3 D , dan is het spel SOUL zeker zul je blij zijn. In dit spel op het netwerk, kun je spelen met een aantal reeds geregistreerde gebruikers. Trouwens, niet zo lang geleden de administratie systeem werd gepresenteerd een nieuwe functie waarbij alle deelnemers kunnen met elkaar communiceren met behulp van een microfoon die sterk zal vergemakkelijken het proces van het spel en maakt het veel interessanter. Maak je klaar voor wat wacht een groot aantal schermutselingen en veldslagen. U brengt een bezoek aan de grotten en vreemde koninkrijk. Graphics spel bewonderd. De belangrijkste essentie van SOUL online - nog tot gevechten te winnen. Opgemerkt wordt dat het proces van de strijd is geïmplementeerd in het spel heel goed, alle gevechten zijn snel en waar. Een zeer aangenaam is dat het karakter ontwikkeling voordoet atypisch - is een spannend en ontroerend proces.

Je moet trek uw tactische combat skills. Nu spelers kunnen verschillende technieken te combineren op hetzelfde moment - eerder was dat niet in een online spel. Plot van de game is nauw verbonden met het proces van het spel. Kijk uit naar een heleboel verschillende taken en quests, zoals het voltooien van je in staat om ontwikkeling van de geschiedenis van je personage kiezen zal zijn. Het is een soort hoogtepunt van het spel, die tekent en maakt stevig "verslaafd" op het spel!

Om te beginnen het spel in SOUL registratie is noodzakelijk. Bedankt aangepast voor Russische gebruikers Game interface om de subtiliteiten van het invullen van formulieren begrijpen gemakkelijk zal zijn. Want het is een van de twee wedstrijden GameXP , kun je niet inschrijven voor een nieuwe, als je ooit te maken gehad met deze game design.

1. Zodat registratie gestart, klik op de gelijknamige knop "Registreren" gelegen in de linkerbovenhoek.

2. Hier vind je inschrijfformulier, die zal moeten voltooien in overeenstemming met het systeem vraagt ​​zien. Zo is in het eerste vak moet u uw e-mail adres waarop u en zal in het spel als SOUL login bieden.

3. Vervolgens moet u uw wachtwoord op te schrijven en als je wilt invullen aanvullende formuliervelden.

4. Als u berichten wilt ontvangen van het systeem teek ontvangen abonneren.

5. Klik op "Registreer" en nadat u uw account activeren op de link die in de mail kwam en download de game client je kunt beginnen met het spelen van het spel ZIEL.

Om het spel te downloaden, kunt u gewoon op de knop met dezelfde naam. Client installatie-methode wordt in detail beschreven op het scherm dat opent voor je.

Totaal in de strijd, kan elke speler gebruik maken van de volgende soorten acties:

1. Springen.

2. Jerks.

3. Beweging.

4. Flight.

5. Attractie.

Iedereen zal in staat zijn om vrij SOUL spelen. Opschieten en je proberen je hand op dit spel. Monsters, waarvan de kunstmatige intelligentie kunt u atypische aanvallen, telkens nieuwe krachten die spelers om voortdurend alert te bestrijden. Real gaming opwinding heeft geklonken de aandacht van veel gamers, en je bent in een haast om hen aan te sluiten!

 

Spelen ook