Star Conflict

Alternatieve namen: Star Conflict

Star Conflict spel - fantastisch MMO - actie [_5_ ], die de zich ontvouwende gebeurtenissen in de verre toekomst. Deze dynamische actie, waar de spelers moeten vechten in de ruimte voor de controle van steden in de steek gelaten Gaza 1337. Zittend achter het stuur van een sterrenschip, besef je dat je op een zeer gevaarlijke plaats. Maar de erfenis van de voorlopers echt de moeite waard. Waardevolle artefacten achtergelaten vluchtelingen - het is, in feite, die weetjes die rijkdom beloven. Zo wanhopig piloten niet het verdwijnen van hele expedities stoppen. Zelfs begrijpen dat het land zal worden in beslag genomen is onderworpen aan slechts een paar dagen, niet gewelddadige gevechten af ​​te schrikken voor haar. Aangezien de periode van opwekking activiteit kloppende anomalie verbrandt al het leven om, in deze perioden gewoon niet kan worden op de rand van de melkweg. Je weet nooit op welk punt de ramp, het verdrijven van de voormalige eigenaren van de verlaten steden, weer, zal een effect hebben. Gevoel van risico zal altijd na te streven, maar we kunnen alleen maar hopen dat u zal uitvoeren en voor de korte termijn verblijf op drooggelegd ruimte, zal je tijd hebt om te veel. Play Star Conflict - betekent om deel te nemen aan gevechten tussen facties gebeld onafhankelijke groepen om hun rijk te verdedigen, en streven ernaar om al het mogelijke te doen voor zijn voordelen. Maak je klaar voor een spannend avontuur in de wereld die u zal nemen Star Conflict registratie.

Doe mee met het spel Star Conflict kunt u overgaan tot de game client, die vervolgens op de PC is geïnstalleerd downloaden. U moet in de volgende velden invullen: bellen, e-mail adres, land en de tekens in de afbeelding. Aanmelden voor nieuws gebeurt automatisch, maar de naleving van de regels van het spel moeten bevestigen door het vakje. Door een account, moet u zeker zijn dat uw computer voldoet aan de nodige parameters en zonder problemen installeren. K Star Conflict Online genomineerd de volgende minimale systeemvereisten:

- Besturingssysteem Windows XP , Vista , 7; [ _31_]

- Processor Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2;

- Een videokaart compatibel is met Pixel Shader 3. 0 met 512 MB grafisch geheugen ( Nvidia GeForce 260 GT of beter);

- Compatibel met DirectX 9. 0 c geluidskaart;

- 1 GB RAM-geheugen;

- Vrije ruimte op uw harde schijf 2 GB.

Behandeld met de technische problemen, word je een sterrenschip piloot, en moet grondig voor te bereiden voor de strijd. Zorg voor fatsoenlijke armen, pompen en het schip van hun eigen vaardigheden om het te beheren. Je voert exploratie, jacht en aanvallen, verdedigen en bondgenoten te behouden. Natuurlijk, onzeker speler kan niet met succes Star Conflict spelen. Prestaties op de schouder meest beslissende, intelligent, ambitieus, koudbloedige leden van de ruimte gemeenschap. Grandioze oorlog tussen strijdende partijen moet je niet schrikken. Deelnemen aan een van de zijkanten en onmiddellijk een bonus aan de initiële kracht fractie. Het is leuk dat sommige van de beschikking van de beginner hun gekozen factie en uw manier je begint prestaties, dus niet met een nul-indicator spreken. Verkrijgbaar in-game facties verschillen in hun kenmerken, starter kit schepen en, natuurlijk, de reputatie. Drie facties bestaan ​​subfractions. Het Rijk is Legioen en de Varden, in Federatie - Armada en Vanguard, en bij Jericho - Reid en Technologen. Maak je geen zorgen over wat het lidmaatschap van een, zal nooit in staat zijn om de anderen aan te sluiten. Keuze volledig omkeerbaar. Als sommige van de nuances niet tevreden bent, je hebt het recht om factie te veranderen.

Laten we eens kijken naar de PvP-systeem. In het gevecht, kunnen piloten deelnemen 16. En dus, als een piloot mag slechts drie schepen nemen, de vijandelijke vloot kan heel goed bestaan ​​uit 48 schepen. De strijd zelf duurt niet lang, ongeveer 12 minuten. U moet alle vijandelijke schepen te vangen of volledig te vernietigen of te vangen 3 vijandelijke vuurtoren. Het verstrijken van de tijd, wordt het gevecht automatisch beëindigd, zodat die nodig is om de overwinning echt proactief te bereiken. Maar verlies je je hoofd en vergeet niet dat aanvallende, vergeet niet over de verdediging. Immers, je bent het doelwit van iemand en het kan worden vernietigd.

Tegenstanders worden geselecteerd door het systeem op basis van het niveau van het ruimtevaartuig. Je zal het spel online te spelen Star Conflict , die betrokken zijn in de strijd, net als bij echte spelers en bots, die overigens, kunnen worden niet minder waardig kanshebbers.

Development Pilot is te wijten aan toegewezen factie contracten uit te voeren. Geleidelijk opgebouwde ervaring, en je de ontwikkeling van de boom omhoog. Je moet tegelijkertijd toezien op de rang van Pilot en verbeterd schip. Met betrekking tot mogelijke gebruik voor typen schepen, online game Star Conflict biedt een keuze uit interceptors, aanval vliegtuigen, fregatten. Ze verschillen in ontwerp en uitgevoerd combat functies. Sterrenschepen kan uitrusten een wapen, raket, speciale wapens. Ook moet u extra modules en bestrijding installeren. Koop alles wat je nodig hebt in het hoofdvenster. By the way, je meteen contracten nemen in fracties communiceren met vrienden en gewoon relaxen tussen de weeën.

Wees jezelf in het spel om het vol! Voldoen aan uw dorst naar avontuur! Laat uw verwachtingen wordt voldaan en de stemming zal altijd op het hoogste niveau!

 

Spelen ook