Sword Coast Legends

Alternatieve namen: Sword Coast Legends

Game Sword Coast Legends: in de wereld van de fantasie.

Wie weigert fantasy role-playing game, helder en levendig? Fans hebben gewacht op de richting van de verschijning van iets fris, en het spel Sword Coast Legends was de adem van bronwater in de woestijn.

Zo 19

. 10. 2015 speelgoed studio n -Space kwam uit voor Windows, Linux en Macintosh, en in 2016 Digital Extremes uitgever belooft om het vrij te maken voor de PlayStation 4 en een Xbox, kunnen fans nu al de Sword Coast Legends downloaden naar uw reis te beginnen.

Het spel heeft veel te maken met het spel projecten van een gelijkaardige richting, maar het is origineel en karakteristiek bijzonder onderscheiden:

 

 

Nachalo episch verhaal.

 • Odinochnaya kampaniya
 • Uvlekayuschy syuzhet
 • Takticheskie boi
 • Aktivnaya pauza
 • 6 klassen personazhey
 • 5 races op vybor
 • Dungeon Master Mode -modus, helpt om hun eigen avonturen creëren, en dan bieden ze druzyam
 • In de wereld van de magie zijn unieke wetten, en een persoon niet begrijpt hen niet uit te leggen, maar je kunt alleen maar te accepteren. Hoe lang ik heb paden zwierf, en waarom niet de kortste weg in Faerûn – niemand zal reageren, maar halen hun schouders op, zeggen ze, dus het zou moeten zijn.

  Maar hier ben je, net besloten om de Sword Coast Legends te downloaden, en het is tijd om kennis te maken met de lokale bevolking, met inbegrip van het ontbreken van nomaden, boeren, kleine en wrede barbaarse stammen. Boven hen zijn religieuze culten en diverse gilden, geleid door rijke overheidsfunctionarissen.

  De stad heeft zes klassen, en 5 keer, altijd klaar om te gaan naar nieuwe prestaties. De hoofdpersoon is een gilde van huurlingen, die was zo lang geleden dat zelfs de oudsten herinner me niet de tijd opgericht. Tijd ook veroorzaakt vernietiging en het gilde lijkt niet zo krachtig als in de oude dagen, maar nog steeds vergezeld van caravans, weg van hebberige bandieten.

  Een dag tijdens een van de reis van de held en zijn vrienden dromen van een vreemde droom waarin ze beloven om de demonen van de vernietiging. Zodra ze wakker worden, als een droom veranderde in werkelijkheid in hun caravan – aanvallen van vijanden met goede apparatuur en organisatie. De krachten gelijk waren, en veel van uw ter plekke gedood. Gilde ook brandde tot de grond, en je probeert te begrijpen wat er gebeurt.

  De gevechten zullen een natuurlijke actie, het penetreren van de hele spel, en omdat ze niet kunnen worden vermeden om de acties van zijn partij beter te coördineren, op elk gewenst moment kunt u de pauzetijd te gebruiken.

  Tijdens de Sword Coast Legends op de PC, kunt u kiezen voor een held, maar hij even alleen gelaten – hem kameraden in de armen te sluiten. Je hebt ook om hen toe te rusten om het niveau van talent te verhogen en kies de volgende campagne in de meest verdienstelijke. Uw bedrijf is voorbestemd om te gaan door middel van een aantal wegen, uit te voeren opdrachten, deelnemen aan gevechten, betrekken, quests te nemen, zoeken en verken de graven, catacomben, ruïnes, kerkers en labyrinten. Reizen Faerûn en communicatie met de kust mensen van Luskan, zal bekend om zijn omgangsvormen en criminele bezetting van smokkel zijn zeer informatief.

  Spelers kiezen voor de beste manier om – welke weg te gaan om in een gesloten stad om te werken met die persoon of niet. Onder de vele interessante quests ook – naar het Doornroosje wakker, om een ​​onderzoek in te stellen of te stelen van tramp houten stomp.

  System minimumeisen

  • OS: Windows 08/07 (8. 1) / 10 (64 - bit)
  • Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
  • OP 4 Gb
  • Mesto op de schijf 11. 5 GB
  • Videokaart: NVidia GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4850 of beter (DirectX 11)
  • Zvukovaya Card: Compatibel met DirectX
 

Spelen ook