Tales of Solaris

Alternatieve namen: Tales of Solaris

Game Tales of Solaris combineert de beste kwaliteit RPG games legering klassieke nuances anime. Heldere, rijke graphics en onderhoudend verhaal kan trekken, dus wat sluw, trekt al veel gamers uit de hele wereld. Regelmatig enorme hoeveelheid informatie over dit spel op de forums en bijgewerkte pagina's in sociale netwerken, waar de deelnemers aan het project actief bespreken trends en kenmerken van het spel.

Tales of Solaris online helpt u naar de prachtige continent, die naast elkaar kunnen bestaan ​​met succes magie en kracht van de machine. Echter, zijn bendes proberen hun sinistere missie en een staatsgreep te vervullen in dit rustige continent. U krijgt een deelnemer aan het spel Order geworden, de toetreding tot dit ongekende oorlog en vechten voor het herstel van echte geschiedenis. Het is bestemd om dit besluit Hemelse continent leiden tot een nieuw leven en om hem te helpen een nieuwe pagina van zijn tijd te openen. Maar het zal de eerste zijn, en later, wanneer u kunt krijg je natte voeten in het spel met zijn vrienden in staat zijn om orde die veel krachtiger en krachtiger zal zijn vast te stellen.

Dit is een online spel, maar omdat je meteen in gedachten te houden dat in Tales of Solaris registratieproces nodig zal zijn. Zelfs het feit dat op het moment dat de leiding van het spel aanpassing van het spel is niet bedoeld voor Engels-sprekende gebruikers, en alle informatie wordt gepresenteerd in het Engels, is het nog steeds nepomeshaet je erachter komen met alle details van het invullen van formulieren, alsmede de belangrijkste kenmerken van de gameplay.

Om de registratie te beginnen, moet u klikken op de knop «Game Start», die is gelegen aan de linker bovenkant van het spel scherm.

U zult de speciale vorm zien, na vulling die in Tales of Solaris speling kan worden gestart. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en schrijf het adres van de elektronische postbus.

Ook als u wilt elk merk nieuw lid van het project zal worden met een van de meest passende wijze rekening in sociale netwerken geregistreerd, Facebook, Google, Yahoo of Paypal, die zal helpen het proces te versnellen.

Speel nu het spel Tales of Solaris zal nog interessanter, omdat de ontwikkelaars een aantal bugs had opgelost. En vandaag in dit project implementeerde een nieuw systeem van dynamische gevechten, horloge dat nu alleen ademloos. Een verscheidenheid aan spelmodi kan drastisch veranderen de vertrouwde interface van het project. Voordat het spel, zal je nodig hebt om een ​​game server te kiezen, en selecteer de klas en geef een naam aan je karakter.

Momenteel in Tales of Solaris gratis je kunt spelen met een dergelijke character classes:

Warrior.

Mag.

Sniper.

Sage.

Unit.

Priest.

En je zult in staat zijn om een ​​huisdier te hebben en breng hem op. U kunt kiezen uit meer dan 150 soorten huisdieren, die elk verschillen niet alleen in uiterlijk, maar heeft ook een heel eigen karakter.

Ga voor avontuur! Want nu zal je een groot aantal taken en quests te vinden. Je moet veel obstakels overwinnen voordat je slagen.

 

Spelen ook