Tanki X te downloaden

Alternatieve namen: Tanks X X tanks, tanks online te downloaden, online customer tanks

Igra Tanks X (X Tanks): nog meer mogelijkheden.

Tanki X is een directe afstammeling van de legendarische spel"Tanks Online", dat is heel competitief, maar ook moreel een beetje achterhaald. Spelers popelen om circussen, en de nieuwe versie biedt hen met volle teugen.

Tanki X is beschikbaar voor iedereen die willen deelnemen aan de bèta-test. Met dit speeltje neemt op een glans, tegelijkertijd het verwerven van nieuwe toevoegingen. Maar dit is niet het enige verschil, en fans van tankslagen wachten op een veel aangename verrassingen.

Interesnye toevoegingen in tanks H.

Esli u een client-Tanks Online met een gereserveerde bijnaam zullen blij zijn om te horen dat je het kunt opslaan in de nieuwe versie van het spel. Als uw naam Brelot glorie tijdens talrijke gevechten, is het logisch om het voor verdere avonturen houden. Volgende nieuws is dat er was een kaart van Iran, die velen hebben lang gewacht. Nu de tanks zijn routes op een kleurrijke achtergrond van oude tempels, natuurschoon, waar de palmbomen zwaaien in de wind, groeien in kleine groene eilanden bedden. Gebouwen met bogen, ondergrondse gangen, smalle steegjes en een open gangen lijken op een doolhof waarin je eet, om een ​​bepaalde opdracht uit te voeren:

  • Deathmatch
  • Team Deathmatch
  • Capture De Flag

Kak getoond, de meest populaire is de taak van Capture the Flag, en als je de klant tanks online te downloaden, kunt u ook lid worden van de spelers die deelnemen aan deze spannende jacht.

Tanki op de rand van de fantasie.

Razrabotchiki en werkte overgenomen door tanks. Nu beginnen te verbeteren op de eerste regel van de tanks, kan kanonnen de twintigste niveau en armor uit de vijftiende zijn. De tweede regel zal openen met vijftig levels, en binnenkort zal er een unieke kans voor degenen die zijn techniek verspreid op het hoogste niveau zal zijn. Het is ook belangrijk dat het goud en stalen tanks voor onbepaalde tijd kan worden verbeterd, zodra ze beschikbaar zijn zodra de downloadbare client wordt geregistreerd online tanks. Onderhouden systeem kristallen, die meestal worden verkregen van de gold vakken, door de synthese van kristallen X, en tijdens gevechtsmissies, terwijl zij zelf rode en blauwe kristallen X in de sectie betaling verkregen. Voor kristallen in de garage kunt u nuttige dingen, met inbegrip van de schelpen van verschillende acties te kopen. het spel code was een serieuze optimalisatie, die het mogelijk maakt om te spelen, zelfs op low-end computers. Duizenden spelers hebben de deelnemers aan het spel worden, en hun schouders zijn honderdduizenden gevechten, evenals meer dan 10 miljard euro. verdiend kristallen.

 

Spelen ook