The Incredible Adventures of Van Helsing

Alternatieve namen: The Incredible Adventures of Van Helsing

Spel Van Helsing. Nieuw verhaal is een computer role-playing game die is ontworpen in de stijl van de hack en slash.

Gebeurtenissen in de game ontwikkeld in de negentiende eeuw, in de fictieve stad. De hoofdpersoon is Van Helsing, vampire hunter. De hoofdpersoon zal vechten met zijn metgezel Catherine tegen deze vreselijke wezens.

Katerina - een geest die altijd begeleidt de held, ter nagedachtenis aan zijn vader en dankbaarheid voor de verlossing. Het heeft zijn eigen kenmerken en wapens.

Voordat je begint te spelen, zal je nodig hebt om Van Helsing spelen. Nieuw verhaal gedownload van de officiële site. Download Van Helsing kunnen alleen volwassen gebruikers die op de site geregistreerd.

Op het spel Van Helsing. Nieuwe geschiedenis beoordeling onthult de belangrijkste game features, kenmerken van de personages, wapens, enz.

Je kan het spel zien op verzoek van Van Helsing. Nieuwe Geschiedenis van de video. Hierin vindt u een ander spel speciale effecten te zien, truc aanval op vampieren, maar ook kennis te maken met de spelregels.

Van Helsing spel waarin je moet de wrede monsters te doden. Het doden van monsters, zal je ervaring opdoen. Met de accumulatie van ervaring, speel je nieuwe levels.

Daarnaast is in het spel The Incredible Adventures of Van Helsing ontwikkeld handelsbetrekkingen. U kunt in handelsbesprekingen met handelaren houden: verkopen en kopen dingen vonden hun data van uw items.

In Incredible Van Helsing heeft wapens en melee.

Voor ranged verwijst vuurwapens, zoals een pistool. Een melee wapens in het spel zijn zwaard.

Als bescherming je kunt dragen op je karakter verschillende soorten armor, helm, kniebeschermers, cape, amulet, riem, hoed en bib.

Als je karakter het niveau van gezondheid is afgenomen, kan je hem kopen van een drankje of een andere drug.

Van Helsing spel waarin je zal spreken met de personages die je ontmoet op de weg. Ook zult u nodig hebt op quests te nemen en doen.

Spel Van Helsing suggereert dat verdiende ervaringspunten je zult besteden aan de ontwikkeling van de kenmerken van het karakter, dat wil zeggen is zal het niveau van je personage te verhogen.

Het karakter heeft de volgende kenmerken:

1. Bouwen - een maat voor uw bescherming en de mogelijkheid van een melee aanval.

2. Agility - een kenmerk dat geeft de mogelijkheid om je personage ontwijken vijandelijke aanvallen, en verbetert de prestaties van je ranged wapens.

3. Wilskracht - is een indicator van het verhogen van uw magische vermogens en mana.

4. Good luck - het is een indicatie van uw mogelijkheden om goud, magische voorwerpen, en de mogelijkheid om vijandelijke aanvallen te ontwijken vinden. Naast deze hoge mate van geluk geeft u de mogelijkheid om een ​​kritische staking zijn tegenstander te krijgen.

Spel Van Helsing kunt u zo lang aarzel niet om het te downloaden op uw computer en ga de strijd met de bloeddorstige vampiers downloaden van een site die de toegang daartoe verschaft,.

 

Spelen ook