The Witcher

Alternatieve namen: The Witcher

Game The Witcher is een computer role-playing game ontwikkeld in 2007. Dit spel is gebaseerd op het werk van de beroemde Poolse schrijver.

De hoofdpersoon van het spel - het is Herald, deze tovenaar. Haar voornaamste taak is om monsters die in zijn wereld leven jagen.

In veel opzichten is de ontwikkeling van de gebeurtenissen in het spel is afhankelijk van uw keuze in het spel. The Witcher spel uitkomst kan zijn totaal verschillend.

Download The Witcher kun je van de officiële website van het spel, maar alleen pre-filing toepassing en vergoeding. The Witcher spel downloaden kan alleen volwassen gebruikers toegang tot de site, voer uw geboortedatum. Voor degenen die jonger zijn dan achttien jaar, zal de toegang tot de site te sluiten.

Voordat het spel, bekijk de video van The Witcher. Deze video behandelt de belangrijkste kenmerken van het spel.

Primaire, secundaire en schurken:

In The Witcher computer spel zal u vertrouwd met alle karakters.

De belangrijkste personages in het spel zijn als volgt:

1. Geralt van Rivia - is de hoofdpersoon, een heks die zijn geheugen heeft verloren de verhalen. Het belangrijkste doel voor hem in het spel dat je zoekt gestolen relikwieën erfelijke tovenaars. Gedurende het avontuur zal hij geleidelijk aan herinneren hun leven.

2. Triss Merigold - begaafde tovenares, Geralt's vriendin. Het behoort tot de meest beroemde van de tovenares in het spel.

3. Shani - is de verpleegster die in de tempel van de Heilige Quinoa werkt. Ze is een vriendin van Geralt. Triss of Shani kan een meisje Gerplta zijn.

4. Buttercup - dit is de beste vriend van Geralt. Hij staat bekend als een rokkenjager en een kletskous die voortdurend opgaat in diverse schaafwonden. Maar hij is een getalenteerde dichter en bard. Beproeving voor alle personages in het spel is een feest met boterbloemen.

5. Zoltan Khiva is een van de beste vrienden van Geralt. Ook is hij een van de hoofdpersonen van het spel. Hij weet heel goed op het pistool.

In spel The Witcher The Witcher schurken zijn:

1. Professor - is een lid van de groep "Salamander". Hij wordt beschouwd als de rechterhand Yaveda Azara, deze professionele moordenaar. In het derde hoofdstuk van zijn koningin aten angsten.

2. Jacob van Aldersberga is Grootmeester van de Orde van de Flaming Rose. Hij - een krachtige magiër.

3. Azar Yaved - dit is een van de belangrijkste schurken in het spel. Hij is een tovenaar van het vuur, de groepsleider, "Salamander" en heeft een hekel aan het element water. In het vijfde hoofdstuk doodt Geralt hem.

In spel The Witcher zwaarden zijn onderverdeeld in verschillende klassen:

1) Bad zwaarden - Swords is, die moeilijk is de belangrijkste tegenstanders overwinnen.

2) witchers zwaarden - een goedkope eenvoudige klasse zwaarden. Naam gebruikt voornamelijk Witcher.

3) Niet doeltreffend zwaarden - is zwak op het omgaan schade zwaarden, maar blijkbaar zijn ze erg mooi.

4) tegen monsters - is zilver zwaarden die de tovenaar vecht als hij wordt aangevallen door monsters.

Quests Witcher voldoen aan verschillende niveaus van complexiteit. Hoe hoger hoofd in het spel, hoe moeilijker het zal zijn om je quests.

Witcher spel dat al vele jaren boeit liefhebbers van deze speelstijl. Doe mee en krijgen hun aantal met hen genieten van het spel.

 

Spelen ook