Torchlight

Alternatieve namen: Torchlight

Torchlight spel online is een computer spel dat werd ontwikkeld in het genre van de hack en slash RPG.

Acties in het spel vindt plaats in een klein stadje in de hooglanden. Op deze berg heeft waardevolle middelen die worden gebruikt voor magie. Maar dit is niet alleen een waardevolle bron, het is een gevaar voor alle levende organismen.

Een lange stenen invloed Ember persoon kan geobsedeerd raken of zelfs veranderen in een monster.

Download Torchlight je kunt van de officiële site, door het sturen van een verzoek. Game client te downloaden Torchlayt U kan alleen worden opgeladen en als je een volle achttien jaar. Voordat het spel, zie de video over het spel Torchlight. Deze video maakt u kennis met de basisfuncties van het spel.

In het computerspel Torchlight klassen hebben drie soorten:

1. Destroyer (Destroyer) - is de hoofdpersoon van die het meest vergelijkbaar met de klassieke Barbarian. Hij is een meester van de melee. Destroyer maakt gebruik van de meest duurzame armor en melee wapens. De nadruk bij de ontwikkeling van deze klasse van de kenmerken van het "verdedigen" of "force".

2. Alchemist (De Alchemist) is de hoofdpersoon van die overeenkomt met de gebruikelijke klassieke Magoo. Deze klasse is het beste voor de lange afstand aanvallen. Alchemist kent een enorme hoeveelheid as usual spreuken en beschermend. Daarnaast kan hij andere wezens roepen. Hij schrijft over de noodzaak om de bescherming en magie te ontwikkelen.

3. Overwinnaar (winnaar) is de hoofdpersoon die de Amazone en Assassin lijkt. Deze klasse maakt gebruik van vuurwapens, vallen, vergif, diverse tactische trucs. Ontwikkelen in deze klasse moeten beweeglijkheid en bescherming.

In het computer spel zul Torchlight spelen op verschillende landschappen. Alle gebieden die worden gekenmerkt door specifieke geografische en structurele kenmerken, evenals monsters die ze bewonen.

Het spel heeft de volgende locaties:

1) Twilight Town - een plek om je avontuur hoofdpersoon starten. Deze plaats is veilig en er zijn geen monsters. In Twilight Town, kunt u een spullen te kopen.

2) Mine - is de eerste locatie waar ontmoet je monsters. Grondgebied mijnen volledig verwoest, maar u kunt bepalen dat de monsters hier zijn vrij recent. Weinig plaatsen voor het vangen van vis.

3) Castle - een plaats waar je na het passeren van de mijnen. Er zijn veel valkuilen en geheime kamers. Aan het einde van dit level vecht je de eerste baas.

4) Ruïnes van Esther - het overstroomde stad, die u zal nemen direct na het gevecht met de baas. Navigeer door dit gebied zal zeer moeilijk zijn. U moet de teleporters verbinden.

5) Dungeon - is een plek die eruit ziet als een groot aantal eilanden verbonden door bruggen honing zelf. Van monsters, zult u hier te ontmoeten hagedis-achtige wezens.

6) Underground Gevangenis - deze gevangenis complex, dat zich diep onder de grond. Aan het einde van deze plaats, maak je kennis met je baas.

7) Lost Castle - is een van de meest gevaarlijke locaties. De vis is hier niet gebruikelijk en live-dode dwergen.

8) Black paleis - is de meest gevaarlijke plaats in het spel. Hier ontmoet je de meest ernstige monsters.

Game Torchlayt vol met verschillende evenementen, mysterieuze plekken en spannende avonturen!

 

Spelen ook