Tropikalla

Alternatieve namen: tropicana

Tropicalla eiland van de hoop. & nbsp;

Game Tropicalla - het is een geweldige mix van verschillende genres, kan worden toegeschreven aan de strategie, Quests, simulatoren van het leven, zoals de boerderij en de zee avontuur op hetzelfde moment. Zeer positief en kleurrijke ontwerpen die een beroep doen zowel volwassenen als kinderen, en mannen en vrouwen.

Evenementen in het spel op een tropisch, heel mooi eiland. In een groep mensen raakte geblesseerd crash, maar dat deden ze niet wanhopen, en begon te leren om te overleven in moeilijke omstandigheden, om te gaan met allerlei wilde dieren af te weren de aanvallen van vijandige inboorlingen. De moderne mens, die woont in de jungle niet alleen de meest sluwe schepsel, maar ook de meest avontuurlijke, zo kwam naar het eiland met een heerlijk klimaat en warme zee niet bouwen, het resort is het eerste wat in je opkomt.

leven op het eiland. & nbsp;

Om in het project Tropicalla registratie noodzakelijkerwijs te voeren. Passeert het heel moeilijk om te schrijven in de vorm van een e-mailadres in en kies een wachtwoord in te voeren. Maak de toegang tot het spel kan worden en met behulp van sociale netwerken. De registratie is noodzakelijk om voor de speler om terug te keren om opnieuw en opnieuw te spelen, houden van hun prestaties en het niveau.

In het begin Tropicalla spel is heel simpel, moet je om te komen met een naam en selecteer een teken. De keuze van het karakter is mannelijk en vrouwelijk, die met dit en je moet beslissen. Na heel eenvoudige handelingen een speler op de grond met warme wind in de buurt van het wrak van de neergestorte vliegtuig, de eerste baan die hij krijgt om te trainen, en dan alleen zal de bouw van het dorp, de groei van hun eigen voedsel en bescherming.

ontvangen bonussen in de game-ontwikkelaars hebben gemaakt een zeer vindingrijk, ze kunnen op verschillende manieren te produceren:

  • vernietigen wilde dieren en krabben;
  • gemaakt ruimte gebied van de ondergroei;
  • verwijderen keien en rotsen overal verspreid.

Vanaf het begin, het karakter zal helemaal alleen zijn, maar als hij zou vestigen op hun grondgebied en bouw van allerlei noodzakelijke bouw verplaatsen dieper in de jungle zou hij ontmoet andere bewoners van het eiland, namelijk vrienden in ongeluk die op het noodlottige vliegtuig waren.

Het ontwikkelen in iPlayer Tropicalla, opent nieuwe werkgelegenheid en uiteindelijk bouwen van een enkel slachtoffer van de crash behoorlijk indrukwekkende grootte van de schikking, zal zijn eigen vloot, die in staat zijn in gevechten aan te gaan met hun buren en bescherm uw wereld zal creëren. De sponsors hebben er alles aan gedaan om het spel was erg interessant en spannend, toen de afwikkeling van de mensen meer en er is een detective verhaal. Het bestaat in het feit dat de bewoners van het eiland wordt interessant, om welke reden dan ook, het vliegtuig viel, en ze beginnen hun eigen onderzoek naar de oorzaak van de crash.

Zoals verwacht in dergelijke projecten spelen wordt gemakkelijker als om meer vrienden uit te nodigen, kunnen ze wisselen geschenken, om hulp vragen, en walk-in gasten.

Het spel is gemaakt in zeer heldere kleuren, en je kunt de warmte van de zon, en de aanraking van de wind, terwijl op een virtueel eiland voelen. Ondanks het feit dat alle personages eruit stripfiguren, een project in alle comfort uitgevoerd. De ontwikkelaars hebben opgevangen van de teksten in het spel, ze zijn niet lang en gevuld met een groot gevoel voor humor.

aan het project aan te sluiten, zal de speler een veel positieve emoties en aangenaam om tijd te besteden krijgen. Het spel, ondanks de inhoud en leuke cartoon plot, op een gegeven moment leiden de gebruiker in staat om goed na te denken hoe u optimaal gebruik te maken van de middelen, en wat de winnende strategie zou zijn.

 

Spelen ook