UnderWorld

Alternatieve namen:

Game UnderWorld is een browser based MMOG, die bewoond wordt door mystieke wezens: vampieren, weerwolven en inquisiteurs.

In-browser based MMOG UnderWorld registratie wordt gedaan door middel van een speciale website, die zijn spellen van dit type, en ook de mogelijkheid om in te schrijven via de bekende sociale netwerk op het internet - Facebook. Word lid van het spel en zijn interface UnderWorld gepresenteerd in het Engels.

Om te registreren online games Underworld U moet de volgende stappen uitvoeren:

1) Zoek een site die het spel UnderWorld gastheren, met behulp van de zoekmachine om iemand die je kent. Bijvoorbeeld, Google.

2) Nadat tog je de site opent, zal het spel downloaden start onmiddellijk. Tijdens het opstarten knippert vraag of u wilt maken in dit spel. Als u liever niet te doen, klikt u op de X in de rechterbovenhoek. En als integendeel, akkoord gaat, dan klikt u op het selectievakje verwijzing «Sing hier». Hierna wordt u aangeboden een inschrijfformulier.

3) In de eerste regel schrijf Email (je e-mailadres).

4) Selecteer vervolgens de volgende cel in het Password (wachtwoord). Hij moet altijd uniek zijn en letters en cijfers bevatten.

5) Schrijf dan Usename (uw gebruikersnaam).

6) Bekijk de informatie, wat beneden is, en markeer de positie dat u geïnteresseerd bent of je ze uw toestemming. Je moet klikken op de pleinen, die tegenover die items die je verkiest.

7) En tenslotte, klik "repertorium".

Je bent nu een volwaardige gebruiker UnderWorld games en al je prestaties in het spel wordt opgeslagen.

Play Game UnderWorld houden van al hun overwinningen kunnen alleen gebruikers die geregistreerd zijn. Omdat het spel is een browser-onderwereld, moet de grootst mogelijke aandacht worden besteed aan het opzetten en aansluiten van high speed internet. Computer systeem instellingen moet je niet minder dan het gemiddelde eisen. Dit is noodzakelijk opdat het spel goed functioneert.

Voordat u begint te UnderWorld spelen Je moet kiezen mannen voor je personage, en tot welke leeftijd hij zal behandelen

1) Vampires - moedige en krachtige wezens die het moeilijk vinden om weerstand te bieden.

2) Weerwolven - ze zijn mooi en edel. Hun kracht is zeer hoog.

3) Inquisition - deze groep beslist het lot van velen.

In-browser based MMOG UnderWorld online moet u een scala aan quests uitvoeren. Ook krijgt u een verscheidenheid van apparatuur om hun opdrachten uit te voeren.

Je hebt ook een eigen collectie die je verzamelt tijdens het spel. In het spel op te slaan kunt u uw aankoop.

Log in UnderWorld gratis, Mis deze kans niet missen.

Probeer om te spelen in de onderwereld, misschien wel de wereld in staat om je af te leiden uit het dagelijks leven zal zijn. Meer informatie over de wereld van online games met het spel Onderwereld.

 

Spelen ook