Alternatieve namen: Unit, EENHEID

Online game U. T. - Is een spannende gratis MMORPG spel gemaakt in de stijl van post-nucleaire wereld. T. online biedt u een duik in de wereld van de overlevenden na een nucleaire oorlog, en om te kiezen welke kant om te spelen - of om een ​​verdediger van de burgerbevolking of bandiet, hoe om geld te verdienen en besteden zo verdiend zijn. Om het spel interessanter, de ontwikkelaars gebruikt een unieke FLASH-motor, die het proces van inzet besteed aan de kwaliteit van Client spellen maakt. Gasten genieten van een groot en goed ontworpen kaart met unieke objecten. In de kaart is er geen naden en overgangen tussen locaties.

Doe mee met het spel U. T. downloaden speciale client ervan uit dat optimaliseert internetverkeer consumptie. Verdere U. T. Online registratie is typerend voor alle spellen - introductie nickname en wachtwoord, maar ook e-mails.

U. T. online game op een positieve manier verschilt van soortgelijke spellen voor humor en aanwezigheid van specifieke woordenschat. Quest lijn impliceert niet-lineaire ontwikkeling van het perceel met veel verschillende eindes. Spelers hebben een enorme keuze aan wapens (lichte wapens, melee wapens, energie wapens, zware wapens, granaten en mijnen - meer dan 150 titels) en armor (helm, harnas, broek en schoenen, die worden gecombineerd in een verscheidenheid van kits en vergoedingen het niveau van de speler.) Speel het spel U. T. online is heel spannend en toch, omdat zelfs een simpele wandeling in het nabijgelegen bos en heide neemt je mee naar een gesprek met een van de schepselen van de bestiary (van 29 verschillende wezens).

Men mag niet vergeten dat het PvP systeem brandstof conflicten tussen spelers en clans, dus zitten in de hoek niet zal werken.

In U. T. Play geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de interessante eigenschap van het spel - in-game computernetwerk, die doet denken aan het internet, waarin de graven en het oplossen van puzzels militaire terminals kan heel wat tijd door te brengen.

Speel U. T. - Is om ofwel een plunderaar of raider, alsmede kennis te maken met de goed ontwikkelde stedelijke NPC game karakters, zoals, Apotheker, Merchant, Gravedigger en anderen. Je zou blij zijn om agressieve mobs zijn - honden en mutanten, maar de aanwezigheid van drugs kan helpen genezen de wonden van de "warme" vergadering. Je karakter zijn basic (6 parameters) en derivaten. Dus je zult een gevecht hebben (drie combat klasse - kritoviki, uvorotchiki en tanks) en vreedzame vaardigheden, het creëren van karakters moeten prioriteit vaardigheden die het snelst zal ontwikkelen kiezen. Voor het bedrag dat u prestatiebonus verdienen. Naast verwondingen, zal je karakter de effecten van alcohol, drugs, medicijnen, en stralingsziekte geconfronteerd.

Spelers kunnen clans, waarvan sommige bonussen vormen.

Game U. T. Online is gebaseerd op de geschiedenis van de wetenschappelijke Nizhneatomska stad en haar inwoners, overlevenden van een nucleaire oorlog in het midden van de 21e eeuw. Mensen proberen te creëren op basis van de nieuwe staat van de stad, en in dit ze worden bijgestaan ​​door vertegenwoordigers van de voormalige wetshandhavingsinstanties. Echter, in de nabijheid van de stad van anarchie, veel bendes van plunderaars organiseren aanvallen op burgers. Thrive drugsverslaving, alcoholisme en prostitutie.

Registreer U. T. openen voordat je de wereld in de voormalige Sovjet-Unie, die alleen van u afhangt, wie je wordt en wat bereik. Speel het spel online U. T. deze kans om te lachen, met een speciale woordenschat spel of het hebben voldaan aan de beest, genaamd "Chingachgook" en te vechten, handel, en om te overleven in deze harde, maar fascinerende wereld.

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags