Alternatieve namen: Ontrafel

Pretty fantastische spel te ontrafelen.

Niet veel speelgoed dat populair is bij het ​​publiek van verschillende leeftijdscategorieën zijn, maar omdat het spel Ontrafel ziet uniek.

Coldwood Interactive studio directeur Martin –   Sahlin, eenmaal rustte met zijn familie buiten de stad, en gevormd een ongewone pop, kronkelende garen op een draad model. Zo ontstond de hoofdpersoon in het spel, die zal dwalen door de kleurrijke wereld.

Ontrafel u kunt downloaden na de officiële release 9. 02. 2016 Dat zeer binnenkort. Het zal een platformer / puzzelspel met single-user modus voor drie platformen:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • 4.
  • PlayStation

 

 

Pryg - galop, ik ben niet een sok!

De hoofdpersoon - een kitten Jarni, maar het is niet een eenvoudige kat en gebreide, en hij is zo rusteloos en nieuwsgierig, als gewone huisdieren. Hij kwam uit de mand voor handwerk mooie oude dame, die ballen veelkleurige garen waren, te selecteren voor zichzelf rood - symbool van liefde en vriendelijkheid.

In het verhaal legde de filosofische zin. Een oudere vrouw leefde een lang leven met hun verlies. Jarni heeft zijn naast te passeren en de terugkeer van de verloren familie herinneringen, ze te verbinden met een rode draad. Op de passage gegeven een bol, en breng het moet rationeel zijn. Als het eindigt eerder, zou het onmogelijk zijn om verder te gaan.

Draad

– is een voortzetting van het kitten, en hij gebruikt het om te verhuizen naar nieuwe gebieden, en om te interageren met objecten en voorwerpen die zijn gevonden in de manier diversiteit.

karakter zelf geen woorden te zeggen, alleen reist en op zoek naar oplossingen om obstakels te overwinnen. Zijn belangrijkste instrument – streng van garen en alleen met zijn hulp het op te lossen puzzels. Hij is te jong om gewoon springen een kleine pauze, maar omdat het noodzakelijk is om erachter te komen hoe de twee banken samen te voegen. Hij vond de rivier, mislukkingen, met sneeuw bedekte gebieden. Als er bomen rondom, het bindt aan hen draad en vliegt de ruimte.

De interactie met de omgeving, het vermogen te gebruiken voor het doel - de hoofdtaak Jarni. De rivier is altijd vol met vis, en karper past een kitten dragen, krijgen een stuk papier in plaats van boten. Afdalen in de grot, draait hij de draad in de touwen, maar als er te veel om de afstand te overwinnen, dan kunt u altijd een vlieger die de vangst van de wind, die zich door de lucht te bouwen. Als alternatief voor de slang - een grote kraai, en als hij besluit om te gaan 's nachts om bind de draden van garen een zaklamp om de weg te verlichten.

Jarni verder te reizen, en logica vertelt hem hoe beter gebruik te maken van het milieu. Natuurlijk, het gevaar af te wachten ook kitten – grote auto's, moerassen, ijsgrotten, roofzuchtige dieren, maar als je na te denken over de situatie, kunt u uzelf wikkelen in hulp. Hij draait de logs in de slee en boomtakken serveren hem katapulteren. Dus dat op het garen, die geleidelijk wordt afgewikkeld. Pick- up stukken van de draad na het aanbrengen van hen naar de volgende puzzel om hen te redden lossen.

Het spel biedt een prachtig realistische landschappen, en binnenkort zal het mogelijk zijn om Ontrafel downloaden, om de standpunten die de ontwikkelaars geïnspireerd te genieten. Ontrafel op de PC momenteel niet voorziet in de aanwezigheid van het Russisch, maar omdat het verhaal helder zonder woorden, het maakt niet uit.

 

Systeemvereisten.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Geheugen: 4 GB RAM
  • Videokaart met DX11 hardware of set van componenten DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo-processor 2, 4 GHz of AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745m, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny computer: Radeon HD 5750 of de GeForce 450GT en 512 Mb
 

Spelen ook