Warframe

Alternatieve namen: Varfreym

Game Warframe - een gratis sci-fi co-op spel TPS, die een Digital Extremes heeft ontwikkeld, is de maker van The Darkness 2. In de race om de rand van uitsterven, de spelers zijn online Warframe ras Tenno. Spelers moeten de oude wapens van de oude Aarde te winnen met dit wapen Griner, die willen het rijk vast te leggen en proberen de Tenno elimineren beheersen.

Voordat je het spel Warframe spelen, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Warframe registratie niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item «gratis spelen»;

2. Voer e-mail;

3. Voer uw gebruikersnaam,

4. Voer een wachtwoord in en bevestig het,

5 . selecteer «inschrijven».

Warframe online is een strategie aangepast aan het populaire formaat van de gratis games. Wanneer u Warframe spelen, dan zal je karakter behoren tot het ras van Tenno - mensen die gewelddadig werd na enige ruimte het virus. Tenno probeert om online te winnen over verschillende concurrerende rassen Warframe. Race Griner - zijn voormalige mensen die in een constante verlangen om te moorden en hun verlangen naar oorlog leven. Tenno heeft minder strijders en slechte technische apparatuur, maar om te winnen in deze moeilijke strijd helpt hen Warframe - het is speciale zogenaamde exoskeletons, die soldaten in het spel Warframe geeft een ongelooflijke snelheid en kracht. In Warframe spel is interessant, want tot uw beschikking acht technologieën: Volt, Excalibur, Kolen, Trinity, Pokey, Rhinoceros, Magician, Ash. Elk element Vorfreym - het is niet alleen een nieuwe outfit met een enigszins gewijzigde uitzicht, en hele technologie met zijn eigen speciale wapen. Als je een stabiele armor, kan het veilig aanval op de aanvallers, die tot de tanden bewapend, in een gevecht in de buurt, en als je getraind uitstekende schieten van afstand, kunt u gemakkelijk in staat zijn om tegenstanders in Warframe online gezet. Naast vuurwapens spel Warframe, zul je altijd een zwaard achter zijn rug, waarop uitgebreide pompen in staat om alle te vernietigen op een rij: van Griner om mensen gepantserde Corps. Voor verschillende achievements je ontvangt awards Warframe online. Elk bezoek een tegenstander opgemerkt in de statistieken, en vervolgens als XP, dat u kunt besteden aan de overlevingskansen van de held te verhogen, de snelheid van de beweging, de problemen die wapens en de kenmerken van deze wapens veroorzaakt: herladen snelheid, bereik, aantal rondes in de kooi en dat soort dingen. U kunt niet alleen de primaire wapen (of automatische jachtgeweren) pomp in Warframe online zal zijn, maar pistolen en zwaarden ook. Als je genoeg ervaring hebt en weet niet waar het te besteden, kunt u extra slots dat de kracht van je held zal toenemen kopen. Maar er is in het spel Warframe objecten die veranderen voor de gebruikelijke munt kun je niet. Platinum uitgevonden voor hen - het is geld dat de winkel zilveren munten gemarkeerd. Platinum Warframe online verkocht voor echt geld, en opent de speler toegang tot alles: een exclusieve wapen en vorfreymu, Pro-versie-upgrades. Vestigen uw aandacht op de wapens en ruimteschepen uitvoering is een actie spel Warframe online. Het spel werkte goed en heeft prachtige graphics en game-effecten Warframe onthutsend. Bovendien, met de hulp van professionele optimalisatie, zie je al dit wonder is zelfs niet in de meest geavanceerde systemen!

 

Spelen ook