Will of Steel

Alternatieve namen: Will of Steel

Will of Steel - een computerspel in het genre van de real-time strategy. In vertaling, misschien meer bekend voor, Will en geest. Game-ontwikkelaars hebben zich ingespannen om te zetten in realiteit gaming oorlog tussen de Oost-Europese landen en als een groot land als de Verenigde Staten van Amerika (USA) gemaakt. Het toont de Amerikaanse perspectief op het probleem van het terrorisme en de utranenie. Game Will of Steel gelijk als gedaan door echte gebeurtenissen, en dat is gewoon niet merkbaar volledig samenvallen met de werkelijkheid. Kost je jezelf te kijken.

Zoals voor elke computer spel, kunt u surfen op het internet Wil van Staal video, lees deze beoordelingen voordat je verleiden gameplay. Bezoek dan de site waar je kunt spelen of Steel downloaden. En ga naar de brute gevechten.

Het spel wordt gepresenteerd met de twee strijdende partijen. Zoiets als een goede - Amerikanen die zich verzetten tegen het terrorisme. En de slechte - de Arabieren - zijn walgelijk, kwaad krijgers.

Game Wil van Steel'll spelen twee verschillende single-player campagnes: in Afghanistan en Irak. Voordat je het spel zestien missies uit te voeren. Maar het belangrijkste is de vernietiging van de Arabieren, die aanleiding geven tot terrorisme en geweld in de wereld.

U - het bataljon commandant van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten. Het uitvoeren van taken gezet voor u, u en uw hele team'll hebben veel voordelen - het verhogen, nieuwe titels, ten gevolge van het gebruik van nieuwe tactische actie. Dienovereenkomstig, in uw macht, elke keer steeds meer en meer kansen - verzoek vanuit de satelliet, het bijeenroepen versterkingen, artillerie voorbereiding en het beheer van de luchtaanvallen.

Game Will en Mind heeft meer functies zoals

• De gevechtseenheden en wapens;

• De grafische kwaliteit;

• Spraakbesturing.

Combat units en wapens - je krijgt het beheer van meer dan honderd eenheden en verschillende soorten wapens.

Quality graphics - hoge kwaliteit. Hier is een dag en nacht, verschillende weerseffecten, zorgvuldig gedetailleerd grafisch ontworpen model van vervoer en andere voorzieningen. Gepresenteerd nauwkeurige kaart van de staat Verenigde Staten, tot in het kleinste detail.

Voice - als je een microfoon hebt, kun je de troepen controleren.

Inderdaad graphics in het spel is vertegenwoordigd op een behoorlijk niveau, alsmede geluid in de afwezigheid van uw gesproken instructies. Zal en Reason bekijken van video's die je al zien voor jezelf. Voordat u begint met het spel proces.

Haast voelen meestal in het hele proces van de strijd tegen terroristische groeperingen. Hier alleen gepresenteerd voor u een dergelijke kans.

Vergeet niet om de kennis over het spel Will of Steel met vrienden te delen.

Maar het spel niet goede recensies krijgen van gaming critici. Misschien omdat zo'n mooi intens spel, en het kan volledig gaan in een avond. En niet alleen dat. Het blijft nu tot uw conclusie over het spel wil en geest te krijgen.

Hebben een goed humeur en gameplay! Dank u voor uw aandacht.

 

Spelen ook